aми да царцори си нормално мисля че ??
давам и газ и почва да се пълни казанчето бавно бавно до като не преле е

Г2 SB проблем охладителна система
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Г2 SB проблем охладителна система
Опитай с друга капачка.Водната помпа да си сменял скоро 

-
- R.I.P
- Автомобил: golf 2
- Двигател: SB 1990
и друга капачка сложих и като я завия както си трябва пак твърди маркучи ами 4 години поне както е при нас не е сменяна но като е студена колата като и дам газ се вижда че водната помпа прави дебит и дътпа водата но нз дали с кат по загрее и почва да се пълни дърпа нормално защото не може да прецениш дали водната помпа работи нормално или не
-
- Low rider
Как така се пълни и прелива
А не си ли поема течноста която е в казанчето 

-
- R.I.P
каот е студена се вижда как дурпа на доло течноста до като не по загрее и не почне леко по леко да пълни и да прелива.не тва казвам пълни се леко по леко и почва да прелива после от марку4ето дето връща излезнат 2-3 балончета и падне на доло полсе пак на горе и така кажи ми кво да права шот вече от "грамотни" майстори ми писна и от секви глупости
-
- Low rider
Да не те плаша ама мисля, че колата ти надува.Като сваляхте главата надувахте ли я?Шлайфахте ли я?Почистихте ли добре блока?
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
hdn23 ,ако не се лъжа пускаш 2 тема за един и същ проблем. Моята кола съяо държи твърди маркучи но като я запаля без капачка антифриза се надига ,отваря големия кръг и стигам до пускане на перкире 1-ва степен и антифриза пада.Нямам балони като тебе но като си стегна капачката ми прави високо налягане.Не ми загрява ,не ми губи грам антифриз,не пусши и не мирише. Карам с леко развита капачка за всеки случай да не вдига много налягането. При теб ти губи антифриза дори и на 60 градуса когато ти е загряла колата поне така каза.Не смяташ ли ,че е раничко за разширяване на антифриза ? ПО каква пречина си сменял гарнитурата преди 2000 км? Гаранция си напукал главата !
hdn23 , снимай мотора ,така че да видя гарнитурата. Има вариянт ,в който може да се обърне гарнитурата и големите дупки да останат за маслените магистрали ,а малките за охладителната система !
hdn23 , снимай мотора ,така че да видя гарнитурата. Има вариянт ,в който може да се обърне гарнитурата и големите дупки да останат за маслените магистрали ,а малките за охладителната система !
-
- R.I.P
начи сменях гарнитурата защото почнаха да тракат водачите викам треа се праи нема начин гумички и след тва шлаиф и естествено нова гарнитура и тва е общо взето не че е прегрявана или нещо от сотра ами нз "майстора" как е сложил гарнитурата щом казваш че има вариянт в който да е обърната гарнитурата утре снимам и качвам да видиш
-
- R.I.P
няма как да снимам гарнитурата шот няма такъв ъгъл такова място дето да я видиш но забелязах че в предния край на главата и блока както е самата изливка смисал точно на ъгала гарнитура не виждам гарнитура чак след 2-3 сантиметра чак се вижда ако ме разбирате
Последна промяна от hdn23 на Чет 03 яну 2013 17:53, променено общо 1 път.
Малеее направо не знам как му разбирате нещо на тоя. Пич, ти някъде учил ли си... 

-
- R.I.P
ако няма какво да кажеш по темата по добре не пиши 

Върни се в “Дизелови агрегати”