интернет от флашка-м-тел,виваком,глобул
- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
интернет от флашка-м-тел,виваком,глобул
за много години на всички колеги имам едно питане,интересува ме за интернет от флашка кои от трите мобилни оператора предлага що годе не чак толкова бавен нет,понеже там кадето ходя няма нет,моля споделете тук колеги,ще го ползвам за skupe,feis и т.н 

Re: интернет от флашка-м-тел,виваком,глобул
До скоро и аз бях пред същата дилема.
Подписах с Виваком, непромоционален пакет. С промоционалния след изтичане на максималните МБ много се забавя скоростта.
В нета останах с впечатление от четенето, че на Глобул е кенеф - не стига, че бавен ами и прекъсва.
На приятел с Мтел след изтичане на МБ става скоростта му два пъти по-слаба от моята. В момента Виваком имат оферта за 15лв месечно неограничен нет на максимална скорост, договора обаче е за 2 години. Не пожелах за подпиша такъв, защото подписах точно преди Коледа, очаквам догодина по-добри оферти. След изтичане на договора флашката си остава за теб и почваш месец за месец.
Малко съм резериваран към мтел, защото съм има абонат на тия неблагодарници много време и съм свидетел как излъгаха един колега, който живее на малко по специфично място, че имат и там обхват - подписа и около година плаща като поп без да ползва реално услутага им.
Във Виваком имаше някъв гратисен период, в който можеш да се откажеш след преподписване в едноседмичен срок май беше. В договора си го пишеше, но не го знам къде е просто.
НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА МАКСИМАЛНАТА СКОРОСТ, С КОЯТО ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ТЕ ПОДЛЪЖАТ В ОФИСИТЕ - ТЯ СЕ ПОСТИГА МНОГО, МНОГО РЯДКО, ДА НЕ ПИША НИКОГА. ПРОСТО ПРАХ В ОЧИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.
Подписах с Виваком, непромоционален пакет. С промоционалния след изтичане на максималните МБ много се забавя скоростта.
В нета останах с впечатление от четенето, че на Глобул е кенеф - не стига, че бавен ами и прекъсва.
На приятел с Мтел след изтичане на МБ става скоростта му два пъти по-слаба от моята. В момента Виваком имат оферта за 15лв месечно неограничен нет на максимална скорост, договора обаче е за 2 години. Не пожелах за подпиша такъв, защото подписах точно преди Коледа, очаквам догодина по-добри оферти. След изтичане на договора флашката си остава за теб и почваш месец за месец.
Малко съм резериваран към мтел, защото съм има абонат на тия неблагодарници много време и съм свидетел как излъгаха един колега, който живее на малко по специфично място, че имат и там обхват - подписа и около година плаща като поп без да ползва реално услутага им.
Във Виваком имаше някъв гратисен период, в който можеш да се откажеш след преподписване в едноседмичен срок май беше. В договора си го пишеше, но не го знам къде е просто.
НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА МАКСИМАЛНАТА СКОРОСТ, С КОЯТО ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ТЕ ПОДЛЪЖАТ В ОФИСИТЕ - ТЯ СЕ ПОСТИГА МНОГО, МНОГО РЯДКО, ДА НЕ ПИША НИКОГА. ПРОСТО ПРАХ В ОЧИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Аз имам флашка от М-тел не помня точно колко му е максималната скорост, но повече от 200кб никога не е качвало.. а след като изтечат МБ-ите максималната е 16кб/с по-договор, а иначе на 5кб достигнах най-много 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Persin написа:ще го ползвам за skupe,feis и т.н
За какво казваш че ще го ползваш

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няколко години ползвах на Виваком за 5 лева на месец. Бях доволен, но сега ползвам през телефона от М Тел - като хотспот. Имам включени 1GB на максимална скорост, до сега не съм изразходвал всичките никога. По този начин хем имам нет за телефона, хем за компютър, когато имам нужда.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз ползвам Мтел, жена ми - Глобул. В общи линии ползваме само моята флашка щото Глобул НИКЪДЕ нямат обхват освен на НДК сигурно.
Мтел, 5лв/месец, бърз (наистина много бърз) трафик до 1Гб, после скороста пада, но е е неограничен. Така че залагай на Мтел
Мтел, 5лв/месец, бърз (наистина много бърз) трафик до 1Гб, после скороста пада, но е е неограничен. Така че залагай на Мтел
Въпросът все пак е за флашка, а не за телефон.
Още по-добре е от жица, но в някой случаи не е вариант.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
velinsl написа:Въпросът все пак е за флашка, а не за телефон.
аз за ФЛАШКА говоря. Вързана на лаптоп
45 км от София. В средатата на гората. Само Мтел имат обхват

- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
колеги там кадето ще я ползвам виваком имат идеален обхват това означава ли че ако си взема флашка за нет на виваком ще има идеален обхват
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Persin написа:колеги там кадето ще я ползвам виваком имат идеален обхват това означава ли че ако си взема флашка за нет на виваком ще има идеален обхват
НЕ!!!

Едно е телефона да има обхват, друго е да има 3G мрежа за интернет. На горната снимка Глобул имат хубав обхват на ТЕЛЕФОН, обаче не търси интернет
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Persin написа:колеги там кадето ще я ползвам виваком имат идеален обхват това означава ли че ако си взема флашка за нет на виваком ще има идеален обхват
НЕ!!!
Едно е телефона да има обхват, друго е да има 3G мрежа за интернет. На горната снимка Глобул имат хубав обхват на ТЕЛЕФОН, обаче не търси интернет
Че тия флашки работят мисля работят и с 2G, така че ако има добър сигнал би трябвало да има и нет,може да е бавен ама да го има !
- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата е прав работят и с 2Г.Аз съм на виваком и съм доволен общо взето първо си взех флашка и след 6 месеца си пуснах на смартфона даже вече не ползвам флашката но имам договор и няма как да не плащам 10лв на месец.Но не съм имал проблеми с сигнала.И знам ,че ако ти прекъсва евентуално трябва да звъниш на 123 и да съобщаваш за даденият проблем.Успех в избора 

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:.. 2G, така че ако има добър сигнал би трябвало да има и нет..
Tва е висша форма на мазохизъм бате. По-добре да носи интернета с кофи от София отколкото да разчита на 2G
- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да твърда ,че през 2Г то е лош интернета, пред това да нямаш изобщо интернет.В някои части наистина нямат добро покритие на 3Г то и тогава това чудо върши работа.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Stivi написа:.. 2G, така че ако има добър сигнал би трябвало да има и нет..
Tва е висша форма на мазохизъм бате. По-добре да носи интернета с кофи от София отколкото да разчита на 2G
Ами ако никой от трите ни любими оператори не предлага 3G там където му трябва на колегата какво му остава-да си опъне кабел от вкъщи като свързочник от втората световна....

P.S Не открих начин да накарам флашката ми от Виваком /която боднах сега за проба/ да работи с 2G при положение че има 3G покритие за да видя аджеба за каква скорост става въпрос

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”