Не ме разбирай погрешно, че не харесвам останалите телевизии, а само БТВ-тата, но не може да им се отрече на бтв, че правят телевизия и се стремят да вдигат качеството постоянно, качество на предаванията, качество на излъчване и т.н.т[/quote]
Кое качество спрямо другите вдигнаха? Предаванията са им пълна боза! Предаванията с какво ще похвалиш?
Харесвате или не БТВ груп?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Харесвате или не БТВ груп?
Можеш ли в чиста съвест да отречеш, че най добрите БГ сериали не са производство на БТВ???
Пък и не само сериалите, доста сносни предавания от всякак жанр има техни!
Пък и не само сериалите, доста сносни предавания от всякак жанр има техни!
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Абе то като има спонсор държава е лесно да правиш сериали.От друга страна всички неудачници и неуспели шоумени,които не могат да се преборят с "оригиналните" си проекти в никоя частна медия отиват там.Кого не са наритали от Нова дето да не се е пробвал там?Даже и да си прав за сериалите,в публицистиката гонят вятъра.Талантливите хора не търсят реализация в БТВ.Там отиват неудачниците.
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Iezekil написа:Абе то като има спонсор държава е лесно да правиш сериали.От друга страна всички неудачници и неуспели шоумени,които не могат да се преборят с "оригиналните" си проекти в никоя частна медия отиват там.Кого не са наритали от Нова дето да не се е пробвал там?Даже и да си прав за сериалите,в публицистиката гонят вятъра.Талантливите хора не търсят реализация в БТВ.Там отиват неудачниците.
Нещо си се пообъркал, БТВ е частна телевизия, а не държавна. БНТ е държавна.
- Iezekil
Да,прав си,сори.То сериалите са индустрия,да се врнем на авторските предавания 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Iezekil написа:Талантливите хора не търсят реализация в БТВ.Там отиват неудачниците.

Ще ме сцепиш от смех
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ivailo написа:Iezekil написа:Талантливите хора не търсят реализация в БТВ.Там отиват неудачниците.
![]()
Ще ме сцепиш от смех
Спамер ниеден

БТВ не е лоша телевизия,даваха много хубави филми - Листопад,Забранения плод,Пепел от рози,Опасни улици,Мечтатели,Някой те наблюдава и още много такива. Иначе тези Акшъм-мекшън и комеди-мобеди не ми харесват повтарят все едни и същи филми. Иначе турските сериали са номер едно
са колкото и комично да звучи без тях немога особедно оня сериял Опасни Улици с полицайте направо ми пълнеше душата. Затова поне БТВ трябва да я има в Булсатком , тия другите Екшън,Комеди,Лейди и Ринг.Бг не ми трябват ако ги направат платен пакет няма и да ги плащам. Иначе подкрепям Булсатком защото БТВ се опитват да ни ги натресат да им ги плащаме.

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Надявам се повече никога да не ги излъчват, дори и безплатно да си предложат жалките програми!
Абе незнам ама долколкото разбрах щели да пуснат БТВ към основните пакети,а другите Екшън-мекшън,Комеди-мобеди,Синема-минема,Лейди-мейди и Ринг-минг ще са платени ама още преговарят.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:Надявам се повече никога да не ги излъчват, дори и безплатно да си предложат жалките програми!
Подпирам това мнение

Има и любители на Глистопад у форума

- Iezekil
Тея първите от изброените сериали са турски,другите не знам.Това ме дразни,турските сериали и най-вече количеството им.За любителите на БТВ препорчвам да гледат сериалите "Отмъщение" и "От местопрестплението" по Нова.В събота или неделя щ едават пък "Ван Хелсинг",който не го е гледал да наблегне,няма да съжалява.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Новините - депресиращи
Сериалите - турска окупация
Другите канали от бтв груп - за 2 години ползван булсат не съм гледал повече от 15 секунди
Дори да не ги излъчват не ми дреме, от целия пакет гледам дискавери, нейшанал джеографик, понякога някой музикален, новини цета от еуронюз.
По добре да ги няма, пък и ясно че това е поредно привличане на внимание за да не мислим за други проблеми, раздуха го по весници, радио.... айде стига вече все едно спряли питейна вода.
Сериалите - турска окупация
Другите канали от бтв груп - за 2 години ползван булсат не съм гледал повече от 15 секунди
Дори да не ги излъчват не ми дреме, от целия пакет гледам дискавери, нейшанал джеографик, понякога някой музикален, новини цета от еуронюз.
По добре да ги няма, пък и ясно че това е поредно привличане на внимание за да не мислим за други проблеми, раздуха го по весници, радио.... айде стига вече все едно спряли питейна вода.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Както един уважаван от мен колега спомена - "тема за скучаещи"
Хайде нЕма нужда вече
Хайде нЕма нужда вече
Върни се в “ОФФ-Топик - други”