Проблем с мигачи голф 4
Проблем с мигачи голф 4
Имам следния проблем с мигачите и аварийките пускам ги светват 1 път и спират дали е релето или от лостчето преди известно време пак го правеше но се оправи бързо сега вече май е заминало тотално или може ли да е бушон само?
- krasi_gti
- Автомобил: Volkswagen MK4
- Двигател:
Re: Проблем с мигачи голф 4
Проблема е копчето за авариини при мене беше съштата история земи ново копче и пробваи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз съм "за" копчето на аварийните, релето за мигачите се намира в него и е често срещан проблем при четворките 

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Вътре има една пъпка. Почистваш я от опушването и ще изкараш още две, три години. Ако си купиш нов бутон - същата работа.
Ако ти се случи на път просто се опитай с няколкократно бързо натискане на бутона да го поизтъркаш вътре. Например опитай се да го включиш-изключиш 20 пъти за десет секунди и пак ще тръгне, колкото да се прибереш.
Писано е тук за контактните пластини на Г4 и за този бутон-реле, и за копчето за отваряне на резервоара, и за лостовете на чистачките и мигачите ....
Ако ти се случи на път просто се опитай с няколкократно бързо натискане на бутона да го поизтъркаш вътре. Например опитай се да го включиш-изключиш 20 пъти за десет секунди и пак ще тръгне, колкото да се прибереш.
Писано е тук за контактните пластини на Г4 и за този бутон-реле, и за копчето за отваряне на резервоара, и за лостовете на чистачките и мигачите ....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”