Затова ли я продаваш, междувпрочем?
Mishonti написа:Ами аз на 99% съм сигурен, че колата ми е изправна, щом извънградско разхода си е нормален ..
Mishonti написа:Ами аз на 99% съм сигурен, че колата ми е изправна, щом извънградско разхода си е нормален ..

ivo_555 написа:
п.п. Нали все се повтаря, че реалния "газов" разход се мери извънградско, не се хващайте че нещо не ни е наред по колите!
Писах в цитата в червено, че е по-удобно.ivo_555 написа:Mishonti написа:Ами аз на 99% съм сигурен, че колата ми е изправна, щом извънградско разхода си е нормален ..
И аз съм на същото мнение! И държа да уточня, че за мен поне в 50%, че дори и повече от градските ми разстояния са по 2-3 км. Минавал съм и 30км, по 2 км. все студена, е тогава разход от 20/100 ми се вижда "мед"! С това съм съгласен донякъде, но трябва да се съгласиш, че това не е "градско" - да караш колата само студена - просто не е коректно. Със същия успех можеш да я палиш всеки ден за по половин час, но да я караш само в понеделник по 2км и така средният разход ще клони към безкрайност.
Питал съм доста познати, с коли от всякакви марки, грубо казано градско в Ямбол с 10 лева се минават 50-55 км, при цена 1.38/1.40! Ямбол от единия край до другия е 5км., колко да ми е разхода зимата?
п.п. Нали все се повтаря, че реалния "газов" разход се мери извънградско, не се хващайте че нещо не ни е наред по колите!Не съм съгласен - ако колата ми гори 50% отгоре през зимата, без значение дали градско или извън, бих се замислил дали е наред.
И не се заблуждавайте, че като колата е 75 коня, едва ли не трябва да "връща" гориво обратно!Никъде не съм казал такова нещо. Всеки сам определя какво го устройва, но аз лично не бих се навил да карам кола, която върви като за 75кс, а да ми гори като за 250кс.

Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта