Вежда за фаровете.
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вежда за фаровете.
Здавейте на всички искам да попитам искам да си купя вежда за фаровете, но идеята ми е следната ходих в един магазин за тунинг и там ми казаха, че не се слагала на капака ами се лепела за решетката искам да попитам дали това е вярно и ако да, с какво се лепи??
- __smirnoff__
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PN 1990
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rusiq_24 написа:Ами и аз така мисля то си го пише,а по въпроса аз знам че се слага на решетката попринцип със селикон или поне така съм виждал__smirnoff__ написа:мисля, че за голф 3 става въпрос. поне така пише в гаража на колегата
Прави сте и двамата за голф 3 става дума и мн благодаря на rusiq_24 за това което каза

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kamikaze написа:много ми е интересно па как я лепите само на ре6еткатаStefan написа:Слага се на капакапи4 лепи се за фаровете нали като я залепи6 само за ре6етката и отсрани 6е 6тракне като ....................
на тройките се слага на капака,на двойките на решетката.мен ако питате никога не бих сложил такова нещо
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
gas написа:kamikaze написа:много ми е интересно па как я лепите само на ре6еткатаStefan написа:Слага се на капакапи4 лепи се за фаровете нали като я залепи6 само за ре6етката и отсрани 6е 6тракне като ....................
на тройките се слага на капака,на двойките на решетката.мен ако питате никога не бих сложил такова нещо
така е, тва е тъпо, първото което е като менте такова, и седи добе само на черна кола щото не виждаш ръба, ако ще го правя тва, по добре да си намръщя капака, с ЦО-то

- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки си има мнение по въпроса аз искам да си сложа що се отнася дали стой добре на коли който не са черни не ми пука все пак моята е точно черна и ми е на лесно ако реша да го махна не е толкова много пари и няма да има за какво да ме е яд! и затова искам да пробвам аз съм човек който докато не се убеди сам в някои неща не се отказвам! 

- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: