интернет от флашка-м-тел,виваком,глобул
- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: интернет от флашка-м-тел,виваком,глобул
значи колеги интересува ме някои може ли да ми даде имфо за 3g покритие на виваком за с.БРЕСТ община Гулянци област Плевен,там ще ползвам флашката евентуално ако естествено има покритие 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Persin написа:значи колеги интересува ме някои може ли да ми даде имфо за 3g покритие на виваком за с.БРЕСТ община Гулянци област Плевен,там ще ползвам флашката евентуално ако естествено има покритие
Според тази карта на покритието http://www.vivacom.bg/bg/residential/mobile_coverage/viewсъс сигурност ще имаш 2G но мисля че на номер 123 би трябвало да знаят по добре дали е само 2 или 3

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Persin написа:значи колеги интересува ме някои може ли да ми даде имфо за 3g покритие на виваком за с.БРЕСТ община Гулянци област Плевен,там ще ползвам флашката евентуално ако естествено има покритие
http://www.vivacom.bg/bg/residential/mo ... erage/view

- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:Persin написа:значи колеги интересува ме някои може ли да ми даде имфо за 3g покритие на виваком за с.БРЕСТ община Гулянци област Плевен,там ще ползвам флашката евентуално ако естествено има покритие
http://www.vivacom.bg/bg/residential/mo ... erage/view
колега тази карта я гледах,няма как да разбера дали има покритие в по горе посоченото масто от мен,освен да им се обадя ама и те може би няма да ми кажат с точност
В ОФИСЪТ НА ВИВАКОМ МИ КАЗАХА
"Щом телефонът има обхват на нет, то тогава и флашката ще има обхват".
Предполагам е вярно.
Предполагам е вярно.
- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:В ОФИСЪТ НА ВИВАКОМ МИ КАЗАХА
Предполагам е вярно.
благодаря ти все пак колега ще видя какво ще предприема,по принцип ще ми трябва 3-4 пъти в годината.
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
2 години ползвах флашка на GloBul 2500MB на максимална скорост за 24 лв на месец само дето в лудницата не влезнах от нерви с тоя нет
,5 месеца на Mtel същата работа като с първия,в момента ползвам Vivacom и съм изключително доволен имам 5000MB на максимална скорост за 15 лв но нета няма база за сравнение с по горе споменатите два оператора,даже до сега съм свалил 5-6 филма без проблеми клипове във YouTube и Vbox ги зарежда доста бързо 

Speedy86 написа:в момента ползвам Vivacom и съм изключително доволен имам 5000MB на максимална скорост за 15 лв
Има ли я още тая оферта за простосмъртни?
В момента за тези пари дават неограничен нет на максимална скорост, обаче с договор за две години.
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
velinsl написа:Speedy86 написа:в момента ползвам Vivacom и съм изключително доволен имам 5000MB на максимална скорост за 15 лв
В момента за тези пари дават неограничен нет на максимална скорост, обаче с договор за две години.
Ами аз като си взех флашката хванах някаква оферта октомврийска промоция от 30 на 15 лв но и при мен е с две години договор
Speedy86 написа:velinsl написа:Speedy86 написа:в момента ползвам Vivacom и съм изключително доволен имам 5000MB на максимална скорост за 15 лв
Ами аз като си взех флашката хванах някаква оферта октомврийска промоция от 30 на 15 лв но и при мен е с две години договор
Същата е само дето сега е неограничен, значи. Договор за 2 години - НЯМА ДА СТАНЕ. Ще си кретам с това, което имам сега.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Какви са тия смешни Гигабайти на макс.скорост?
Просто не мога и не искам да повярвам,че това е истина
.
Аз в момента през рутера свалям с от 4 до 9мгб/сек,а ако вържа през кабел под 6мб/сек не пада.Вие споменавате 6кбс/сек....боже пази България от алчните оператори.
Замислях се и аз за флашка,ама като чета за какви скорости става въпрос никога няма да си купя.
Според мен по казаното от вас колеги,флашка не си заслужава.
Просто не мога и не искам да повярвам,че това е истина

Аз в момента през рутера свалям с от 4 до 9мгб/сек,а ако вържа през кабел под 6мб/сек не пада.Вие споменавате 6кбс/сек....боже пази България от алчните оператори.
Замислях се и аз за флашка,ама като чета за какви скорости става въпрос никога няма да си купя.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Vidol Nikolov написа:Какви са тия смешни Гигабайти на макс.скорост?
Просто не мога и не искам да повярвам,че това е истина.
Ти пък намери какво сравнение да правиш-мобилен със стационарен нет

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Ползвал съм мобилен нет на доста висока скорост за неограничен пакет данни.След като в другите държави го могат,невиждам защо тук да не може.Поне в тая област не сме назад,ама нали трябва да ние гадно и винаги да сме балъци.
И не сравнявам нищо-ама 6кбс в 21 век е повече от жалко
И не сравнявам нищо-ама 6кбс в 21 век е повече от жалко

В момента за първи път даунлоадвам аз(първия път лаптопа кво почна да си обновява без да знам ми издуха мб на максимална скорост за една вечер). Скоростите са от порядъка на 4-20кбс.
Кенеф, ама за 10лв бива.
Кенеф, ама за 10лв бива.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”