За много години, колеги!
Имам този проблем откакто купих колата и ходих по ключари и т.н.
Проблема е следният - оригиналния ключ не може да отключва и заключва колата. Когато се закачи показва, че има запаметен ключ, но не може да се препрограмира. Ключа не е умрял, защото ключаря пробваше и със работещи ключове.
Някой има ли идея от какво може да е това и как да се оправи? Имам аларма и с нейното дистанционно всичко е наред - отключва и заключва цялата кола, но искам да си ползвам само ключа на колата.
Колата е с код на мотора ASV, 2000 г. месец юли.
Има ли човек в София, който да я погледне и оправи?
Благодаря предварително!
Липса на централно заключване - голф 4
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Re: Липса на централно заключване - голф 4
Според мен проблема е в комфорт модула! Имал съм такъв случай, разпознавах ключа с VAG-COM, всичко Ок и неще, и неще. Смених модула и всичко си дойде на мястото от първия път! Нямаше признаци да е изгорял, тъй като всичко др. работеше, просто си мисля, че имаше проблем с чипа.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Попитаи някой които монтира твоя модел аларма,може при свързването и да са осакатили нещо.
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Не е от алармата, защото проблема беше и преди да я сложа, първо отидох при ключар за да го оправя това нещо.
@teddy - Видях, че си от Плевен. Къде се намира този модул в колата и можеш ли да ми дадеш някакъв номер на частта?
@teddy - Видях, че си от Плевен. Къде се намира този модул в колата и можеш ли да ми дадеш някакъв номер на частта?
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
като свалиш кората над педалите, погледни нагоре и ще видиш една черна кутия. Точен номер не мога да ти кажа, но погледни си твоя и търси по него!
stenly_m написа:...
Благодаря предварително!
Има едно момче което се занимава с такива проблеми и може да я погледне. Търси Vladko

Ей на, даже и тема за сервиза на човека - viewtopic.php?f=13&t=254356&hilit=key+service
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Ключа от новият тип ли е?С 2 бутона,на 433mhz?Последни букви на серииният номер AG?
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
joromnt написа:stenly_m написа:...
Благодаря предварително!
Има едно момче което се занимава с такива проблеми и може да я погледне. Търси Vladko![]()
Ей на, даже и тема за сервиза на човека - viewtopic.php?f=13&t=254356&hilit=key+service
За 5 минути човека локализира проблема и го оправи. Оказа се че "оригиналния" ключ си е оригинален, но бил от Шаран. Смени ми модула и колата започна да се отключва и заключва

Благодаря много за съвета!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”