прав си наистина никъде не мога да ги поддържамbomini написа:Ти можеш да вдигнеш 250км/ч, ама къде имаш път да караш продължително време с такава скорост бе пич!?

CORRADO G60 загрява много при висока скорост
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
g написа:ти откаде знаеш за кви километри ми е изчислена колата е брато тва е корадо 1,8 компресорен мотор с чип 172 коня и ще ми говориш за изчисления алоооооо с тая кола сам вдигал 250 е братMichael написа:Тука за мезе ни взеха. нямам нищо против скоростта но това не еизчилсена кола за да поддържа подобни километри.
Bomini ти го каза много точно, никой не се прави на разбирач, но и ти не си май , така че ако силно си заинтерсован и не те интересува споделеното тук може да си се обърнеш към хора, оито са учли по 10 години и се занимават с това.
Нищо лично и не се сърди.
- ivo16VTI
- Автомобил: Corrado-VR6T Golf 5 GTsport TDI
- Двигател: AAA-1991
- Контакти:
Re: CORRADO G60 загрява много при висока скорост
[quote="g"]Здрасти пичове като вдигна над 220км и колата започва да загрява много отива на 105-110 градуса и това става на студеното а за на лято не знам...
:
:[/quoteZA DOCTOR SI!

- ivo16VTI
- Автомобил: Corrado-VR6T Golf 5 GTsport TDI
- Двигател: AAA-1991
- Контакти:
Michael написа:DA NE BI DA SI DIGNAL 300 A DA TI SE E VIDIALO 250!g написа:ти откаде знаеш за кви километри ми е изчислена колата е брато тва е корадо 1,8 компресорен мотор с чип 172 коня и ще ми говориш за изчисления алоооооо с тая кола сам вдигал 250 е братMichael написа:Тука за мезе ни взеха. нямам нищо против скоростта но това не еизчилсена кола за да поддържа подобни километри.:
![]()
![]()
![]()
Bomini ти го каза много точно, никой не се прави на разбирач, но и ти не си май , така че ако силно си заинтерсован и не те интересува споделеното тук може да си се обърнеш към хора, оито са учли по 10 години и се занимават с това.
Нищо лично и не се сърди.
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
g написа:аи стига бе... ама вие сте били много компетентни маи? мога само да ви кажа че повечето производители дават по малка V/max от реалната а за оня компетентния с оборотомера ще кажа че на 4 скорост правя 220км при 6500 оборота а случаино имам и 5-а.които иска да вярва
батка, че дават по малка скорост, съгласен съмр Г2 16 V 100kw, 237 км, направо се раэболях Drive
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
не че се заяждам просто казвам и целта ми не беше да те смая с оборотомер до 7000 а дори напротив исках да ти кажа че мотора не се натоварва особено при големи скорости върви с малки обороти а колкото до това как и с колко карам тва вече си е моя работа и аз ако нямам акъл в главата насила никои не може да ми даде така че няма нужда от тактични забележки ок.?Red_Jetta написа:g написа:... а за оня компетентния с оборотомера ще кажа че на 4 скорост правя 220км при 6500 оборота а случаино имам и 5-а.които иска да вярва
батка, аз бях оня същия. не обичам такива заяждания ама хайде да направя едни уточнения за последно:
1. не, че много вярвам но никъде не ти оспорвам, че си вдигнал скоростта, за която пишеш, .
2. акцентирам, че това е екстремно натоварване за тази кола и няма какво да се чудиш като вдига температурата.
3. ако искаш да ме смайваш с оборотомера до 7000, не се получава като гледам моя има 7000 и 8000 но повече от 5000-5500 не помня да съм вдигал (160-180км/ч).
4. по въпроса къде ги вдигаш тези скорости хич не чакам отговор - виждал съм стотици такива като теб. в тази връзка забележи колко хора ти правят тактични забележки. ако не за себе си, мисли поне за другите.
чао братле и умната!

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Прав си колега - вдига се реално над писаната максимална от производителя - мен не могат да ме излъжат - 150 - направи си ги 170 и имаше още малко ход на педала на газта до края - 175 може би е истината - преди да изскочат буталатаG60 написа:аи стига бе... ама вие сте били много компетентни маи? мога само да ви кажа че повечето производители дават по малка V/max от реалната а за оня компетентния с оборотомера ще кажа че на 4 скорост правя 220км при 6500 оборота а случаино имам и 5-а.които иска да вярва

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”