Голф 1.4 гори масло и чукат повдигачи
-
fenomen_oc
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 1.4 гори масло и чукат повдигачи
Незнам с кво е карано колега! Колата е взех от автокъща, иначе колата си е внос от Германия(предполагам че ще е било хубаво масло). и както знаеш се сменят ролки, ремъци и тнт..и съответни смених и маслото като избрах Q8
Ще покарам така още малко..и явно ще влиза в бокса 
-
fenomen_oc
- Автомобил:
- Двигател:
Може ли да ми кажете колко пари ще излезе ремонта на мотора? Гумички, гарнитура на главата ала бала ? Благодаря ви !
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
fenomen_oc написа:Може ли да ми кажете колко пари ще излезе ремонта на мотора? Гумички, гарнитура на главата ала бала ? Благодаря ви !
За Голф 3, 1.8 ABS:
Някъде там ще излезе и твоя ремонт.
След снимките на колегата дет са поснати къде ли не цената горе долу е по 2 на неговата.
-
fenomen_oc
- Автомобил:
- Двигател:
ivanovkbg написа:fenomen_oc написа:Може ли да ми кажете колко пари ще излезе ремонта на мотора? Гумички, гарнитура на главата ала бала ? Благодаря ви !
За Голф 3, 1.8 ABS:
Някъде там ще излезе и твоя ремонт.
Благодаря за инфото колега, ама в моя случай няма да има шлайф на глава(по мое мнение

-
icorainbow
- Автомобил:
- Двигател:
Е ако ще сменяш уплътнението на главата не е зле да се шлайфа!
-
fenomen_oc
- Автомобил:
- Двигател:
Като идем при чичо майстор ще каже какво ще се прави..по принцип неискам да я шлаифам ама ще стане ясно 
-
ceko84
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Да не се окаже само,че трябва и бутала да сменяш,защото чукането на мотора може и от тях да е,поне при мен от това беше.Минал съм по твоя път,около 700 лв. ми излезе всичко(гумички,сегменти,биелни лагери,бутала 2-ра употреба,гарнитура,хонинг на цилиндрите и труд)това е ако има нещо друго питай.
Колега ти имаш ли идея колко ти струват гарнитурите и болтовете .А такъв момент няма да не се шлаифа винаги е крива за 20 лв на циганин се правиш.После пак всичко трябва да разглабяш.Напасни клапаните така и така ще отваряш.Ако сам си правиш колата и имаш свободно време и пари пак за гарнитури за в бъдеще смени само гумички и затваряи.Иначе прави всичко че после пак ще даваш пари за работа която не е малко перо.Етоти малко цени за да се откажеш от глупоста да не направиш главата както трябва.
http://drive.bg/product_info.php?cPath= ... delId=8799
http://drive.bg/product_info.php?cPath= ... delId=8799
-
fenomen_oc
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ! 
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
joromnt написа:joker написа:...
Фирмата Косер е печално известна с продажбите на най-долнопробните ментета,които могат да се намерят....към тях спада и катарското масло Q8....писаното не отговаря на истината,защото е на сайта на фирмата заинтересована от продажбите му!
Въпреки уважението което изпитвам към мнението ти, имаш ли доказателства с който да защитиш твърденията си?
8 годишна история ма поддртъжката на 1.8 ABS купен в окаяно състояние на ДВГ и частите от Косер
1.Резонаторно гърне...трайност 2г!!!
2.Термостат Behr.....трайност 3 г
3.Свеши NGK-изхвърлени след 1000 км
4.Вложки за клапани....10 000 км и т.н. и т.н.....писна ми и вече не купувам ментаци от тази фирма!Не знам това масло колко е истинско,но от този дистрибутор не бих го взел...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”