https://www.facebook.com/BulgarianDubz
Weezy написа:Аз създадох страницатаАко не искате да ви гледат колите, не ги качвайте в интернет пространството!
maxpayne написа:Weezy написа:Аз създадох страницатаАко не искате да ви гледат колите, не ги качвайте в интернет пространството!
Тоест според теб всяка една снимка онлайн може да се ползва без проблеми от който и да било, така ли?
Dido_Petrov написа:точно така. Не мисля че има проблем след като автора сам не си е защитил снимките.
Soze13 написа:Поне да им скрие номерата.
Никой не знае от къде и по какъв повод е качена снимката. Може да е било оправдано качването с номера за момента и мястото, но да се побликува на място като фейса, където достъпа до нея не е контролиран, без знанието и съгласието на собственика, според мен не е правилно.pEsHkyY написа:Soze13 написа:Поне да им скрие номерата.
Защо той трябва да им крие номератаСлед като собственика си е качил снимката на автомобила с открит номер, защо някой друг трябва да му я преправя? Мисля, че всеки има поне малко съзнание, за да разбере, че след като е споделил снимката си в интернет тя може да бъде свободно достъпна
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта