Накладки?
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
Накладки?
Здравейте, понеже колата взе да се позасилва и спирането стана проблем, въпроса ми е какви накладки да избера, дисковете ще са като стандартните 288мм, защото не искам да се лишавам от възможността да карам с 15" когато се налага. Дисковете са тези:
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
Re: Накладки?
ferodo са меки и триещи се накладки, за дисковете им надали ще са лоши. така че може да се ориентираш към термо накладките на феродо аз карам с такива и съм доволен, нанаколко състезания съм изкарал с тях надеждни са. присвирват когато са мокри понякога, не винаги!
иначе аз съм чул и много хубави отзиви за АТЕ така че ако 10-15 лева не са проблем за теб, дай 7о лева и си купи АТЕ!
като абсолютно задължително ти подчертавам 4е каквито и накладки да си сложиш на дисковете покарай ги минимум 2оо километра за да се окарат и слегнат.важно е да не палиш накладките рано-ряано, защото ще тр да си купуваш пак
не ти препоръчвам да си взимаш ефтини наклатки
иначе аз съм чул и много хубави отзиви за АТЕ така че ако 10-15 лева не са проблем за теб, дай 7о лева и си купи АТЕ!
като абсолютно задължително ти подчертавам 4е каквито и накладки да си сложиш на дисковете покарай ги минимум 2оо километра за да се окарат и слегнат.важно е да не палиш накладките рано-ряано, защото ще тр да си купуваш пак
не ти препоръчвам да си взимаш ефтини наклатки
- _DIESEL_POWER_
Благодаря колега, моля за други мнения, добре е да съберем мнения за малко по-спортни ежедневни накладки, на мен често ми се налага да спирам бързо от около 160-170km 

-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
ATE! 

- ilian.
- Автомобил: GOLF 4 AUDI A3
- Двигател: AUM AHF
TRW 

- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
Дизеле, защо не сондираш мнения за EBC ако трянбва и по чуждите форуми посредством гугъл? Аз лично макар че съм далеч от твоите коне лятото като ревизирам спирачките ще сложа green stuff поне отпред.
- _DIESEL_POWER_
Сега като каза, погледнах във vwvortex и се срещат се и доста негативни мнения за EBC но това е нормално, всеки си има разбирания
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... 60ceb6ff1e
П.с. Сега като гледам и цената, за моята кола EBC Green stuff ще са към 180 лева, добре трябва да се обмисли дали си заслужава

http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... 60ceb6ff1e
П.с. Сега като гледам и цената, за моята кола EBC Green stuff ще са към 180 лева, добре трябва да се обмисли дали си заслужава

- _DIESEL_POWER_
Какво ще кажете за Текстар, по принцип спирам на скорост и рядко ползвам спирачки за убиване на скороста, нито някога съм си прегрявал спирачките 

- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
Ми човек.. преди 7-8 години приятел докара от Германия един Голф 3 на сестра ми с някви дупчени дискове отсякъде и накладки отпред грийнстъф. Отзад не помня какви бяха. Колата спираше много!! Въпреки че тогава имах малко опит като шофьор ми направи уникално впечатление.
Но и аз съм чувал негативни мнения.. както сам каза хора всякакви.
Но и аз съм чувал негативни мнения.. както сам каза хора всякакви.
- _DIESEL_POWER_
Мдам 

- _DIESEL_POWER_
Колега, до колкото разбирам си с накладки EBC Redstuff и си доволен, но това все пак са доста спортно ориентирани накладки, не е ли като са студени 

Не ти разбрах вьпроса
Това са накладки за коли над 200 коня каквато е и твоята.Грин стьф са за коли до 200 коня според EBC.http://www.ebcbrakes.bg/

Последна промяна от onty на Вто 08 яну 2013 14:42, променено общо 1 път.
- _DIESEL_POWER_
Въпроса ми е, не е ли пробллем спиирането със студени спирачки?
- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам дали ще ти е от полза но преди 1 година си купих АТЕ от Германия задни за Мерцедес Ц220 2002 и сложих ги и се оказа,че предните са за смяна но трябваше незабавно да тръгвам към БГ и ги смених тука и пак сложих АТЕ и какво се оказа едно свирене и усещах как предните надклатки се търкат и не действат както трябва и очевидно задните бяха по добре и извод от това си вадя ,че стоката от Германия беше по качествена.И аз съм пред смяна на дискове и накладки на Г5 та и мисля да поръчвам от германия.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”