Здравейте колеги, след толкова години дойде време да пусна тема и за газовата уредба на колата. Колата е Поло `97, 1.6 АЕЕ мотор. Компютъра е BSM, на изпарителя пише Bardolini Gama 01. Уредбата е монтирана преди 40 000 км и от тогава единствения проблем, който е имала е сцепен маркуч от филтъра към газовата рейка, който беше сменен преди месец с нов. Двата филтъра се сменят на всеки 8 000 - 10 000 кв, въпреки, че дават да изкарват по повече. Когато е слагана уредбата наредих и нови кабели Tesla, както и нови свещи Denso Iridium Power - по каталог за моята кола. Маслото, филтрите и всички ремъци са сменени преди 1 000 км. Колага беше супер до вчера. Нощта пътувах по подбалканската до Калофер, на следващия ден се прибрах към София. На връщане ми се наложи да сипа газ на някакъв малък Шел. Направи ми впечетление, че ми зареждаха бутилката доста дълго, чак щях да попитам какво стана. След зареждането минах 60 км, без да забележа проблем с колата. Сутринта тръгвам за работа и като започна едно прекъсване, губи мощност, ту се "изстрелва" ту забива....мъка. Подам ли рязко газ забива носа, после тръгва, после пак забива....абе ако ме гледа някой от страни ще се чуди какво ми става

На бензин няма проблем, колата работи спокойно, форсира се отлично и върви без проблем. Вдигнах капака в тъмното - не прескачат искри. Четирите бобинки на газовата рейка работят, маркучите са закачени. Не можете да си представите колко много се надявам да ме успокоите, че съм попаднал на много кофти газ в Шел

Има ли вариант да е кондензирала бутилката или да има вода в газта....де да знам