Старите Фолксвагени в нашият град
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Старите Фолксвагени в нашият град
Човека си играл да боядисва чак рамената на чистачките - те искат да го купуват...
Ей, това е фен, никакви оферти не го блазнят...
В следващата поръчка, мисля да си извикам една мрежичка за под решетката, дали да не поръчам 2 и да направим подарък на тоя фен...

Ей, това е фен, никакви оферти не го блазнят...

В следващата поръчка, мисля да си извикам една мрежичка за под решетката, дали да не поръчам 2 и да направим подарък на тоя фен...

-
- Автомобил: Vw ID3
- Двигател:
Чудех се къде да кача този работен кон.
Това отгоре не е навес, а багажник.
Това отгоре не е навес, а багажник.
- The Zelbinion
- Автомобил:
- Двигател:
BuGmaN написа:Човека си играл да боядисва чак рамената на чистачките - те искат да го купуват...![]()
Ей, това е фен, никакви оферти не го блазнят...![]()
Тва е комшията от съседния блок заедно го стягахме този бус като почнем от изграждане на липсващото купе, згъване на вежди, изправяне, смяна на мотора с друг ,защото предишния беше чао.... паркира го като скрап пред гаража ми и си тръгна по тоя начин, буса е страшен ,сега тепърва почва да прави детайлите от вътре ,от вън и така...
Сбъркахме се от работа но пък стана страшен .
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съжалявайте за работата, тоя бус е благодарен, както костенурката, щото направиш ли го правилно, трудно се чупи, разликата е, че вози по-меко и събира повече багаж... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Първо привет на форума!
Искам да питам колегите от София за една конкретна бръмбърка. Дали някой помни един изоставен жълто-зелен (много особен цвят беше) VW Beetle, който седеше с години в центъра, в района на улиците Шандьор Петьофи и Лайош Кошут? За съжаление това беше още през 90-те и не помня на коя от тези улици точно беше. Моля, ако някой има спомен за тази костенурка, да пише. Много ми допадна нетипичния цвят и искам да знам какъв е и как се казва, защото така и не видях друг бийтъл (или какъвто и да е друг автомобил) с такъв цвят повече.
Мисля, че цветът беше същия или подобен, но това го пускам само като ориентир, не мога да съм сигурен, а и изоставените автомобили обикновено им избеляват цветовете:

Със сигурност обаче помня, че беше без тасове и беше с онези джанти като цветенца: http://www.oldspeed.net/images_shorrock/356%20rims.jpg
п.п. Знам, че е малка вероятността, но дано тук да има хора от този район, които да я помнят! Умишлено пиша в темата, а не пускам нова, защото сметнах че тук е по-подходящо!
Искам да питам колегите от София за една конкретна бръмбърка. Дали някой помни един изоставен жълто-зелен (много особен цвят беше) VW Beetle, който седеше с години в центъра, в района на улиците Шандьор Петьофи и Лайош Кошут? За съжаление това беше още през 90-те и не помня на коя от тези улици точно беше. Моля, ако някой има спомен за тази костенурка, да пише. Много ми допадна нетипичния цвят и искам да знам какъв е и как се казва, защото така и не видях друг бийтъл (или какъвто и да е друг автомобил) с такъв цвят повече.
Мисля, че цветът беше същия или подобен, но това го пускам само като ориентир, не мога да съм сигурен, а и изоставените автомобили обикновено им избеляват цветовете:

Със сигурност обаче помня, че беше без тасове и беше с онези джанти като цветенца: http://www.oldspeed.net/images_shorrock/356%20rims.jpg
п.п. Знам, че е малка вероятността, но дано тук да има хора от този район, които да я помнят! Умишлено пиша в темата, а не пускам нова, защото сметнах че тук е по-подходящо!

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:

Колата е докарана лятото от Германия . С оригиналната боя е . Единственото нещо , което е правено тук е салона . Двигателя е с два еднокамерни карбуратора- предполагам е 1.5

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ех, сигурно е прекрасно да видиш, това бижу в оригинална боя, че някой го е измъкнал от запада, на поносима цена и е допринесъл за националният ни музей - е още по хубаво, остава и да е в правилните ръце... 
П.п. Мисля, че "Фастбека" няма 1500, той е "резачката" с 1600, в случаят - и с двата карба, че и автомат.

П.п. Мисля, че "Фастбека" няма 1500, той е "резачката" с 1600, в случаят - и с двата карба, че и автомат.

- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
BuGmaN написа:Ех, сигурно е прекрасно да видиш, това бижу в оригинална боя, че някой го е измъкнал от запада, на поносима цена и е допринесъл за националният ни музей - е още по хубаво, остава и да е в правилните ръце...
Красавец от последната серия преди 411, 1.6 два карбуратора 54 кончета, радост за очите

-
- Автомобил:
- Двигател:
тази кола се се кара ежедневно във варна евала на момчето,а някои от нас си ги държат по гаражите и си ги припалват само,визирам себе си 

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе, незнам, дали е за евала, малко кощунственно ми се струва ва караме в тая киша, глей, днес, къв ми е буса за няколко километра... 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Един добър изстрел на първия бус от тази страница

- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
martinfrit написа:тази кола се се кара ежедневно във варна евала на момчето,а някои от нас си ги държат по гаражите и си ги припалват само,визирам себе си
Не знам аз ежедневно ли се кара, но аз често пътувам да не кажа прекалено често и винаги си стои там без да е помръднала... Но изглежда много запазена кола, поздравления на собственика за което...

Първия път като я зърнах беше вечер и блестеше в тъмното, много и се зарадвах.

Върни се в “Air Cooled & Boxer”