Покупка на Голф 4 1,9тди 110 к.с
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Re: Покупка на Голф 4 1,9тди 110 к.с
При мен пък супер много хора се учудват, защо турбото ми работи постоянно в ниските и високите обороти, не трябвало да работи така и причината да работи в ниските об. е че съм бил сложил чип ....
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Sashko_Trg написа:При мен пък супер много хора се учудват, защо турбото ми работи постоянно в ниските и високите обороти, не трябвало да работи така и причината да работи в ниските об. е че съм бил сложил чип ....
Ако в чипа са набити картите директно от автомат може да се каже че е така до някъде - Н75 не работи правилно, геометрията е постоянно в някакво средно положение. За това на автомат е малко по-пъргава в ниските, но пък нагоре е по-зле... ако това имат предвид тези учудени хора де. Иначе с чипа нормално да генерира въртящия момент по-рано

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
hooligan_sk написа:Sashko_Trg написа:При мен пък супер много хора се учудват, защо турбото ми работи постоянно в ниските и високите обороти, не трябвало да работи така и причината да работи в ниските об. е че съм бил сложил чип ....
Ако в чипа са набити картите директно от автомат може да се каже че е така до някъде - Н75 не работи правилно, геометрията е постоянно в някакво средно положение. За това на автомат е малко по-пъргава в ниските, но пък нагоре е по-зле... ако това имат предвид тези учудени хора де. Иначе с чипа нормално да генерира въртящия момент по-рано
Чипа е на Brezel и до някъде му имам вяра че го е направил качествено.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: TDI
Здр, колеги, сагата при мен приключи с покупката на Голф 3, 1,8- 90 к.с, бензин, ще си слоажа гасчица и съм готов , евтинко ми излезе, внос от германия 1995г. с Клима и ел.огледала но други екстри няма. Много запазен вътре а като кукла ще го снимам и ще ви покажа а иначе взех го на мн добра цена 1650 лв и гаста 450 лв обикновенна щото е карбуратор... и всичко ще заспи.
Лек ден
Лек ден
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
от Г4 TDI 110кс стигнахме до Г3 90кс карбуратор
В крайна сметка всичко опира до парите а не до мераците на човека 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
По-скоро е моноинжекцион, ама нейсе 

-
Всичко колега не опира до парите, а до това че имам 1 кола която мога да продължа да карам, аа купих това за баща ми.Бих казал че всичко опира до това че е нереално да дам 8 хиляди лева за некав скапан голф 4, не си заслужава, имам добрри връзки в Англия от там за тези пари с докарването ще си взема Мазда 6, а още 2-3 хиляди и ше и обърна волана а колата е 2008 г. не си заслужава 98-99г. кола за 6-7-8 хиляди( ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ)
Лек и спорен ден..
Лек и спорен ден..
veselinov87 написа:Всичко колега не опира до парите, а до това че имам 1 кола която мога да продължа да карам, аа купих това за баща ми.Бих казал че всичко опира до това че е нереално да дам 8 хиляди лева за некав скапан голф 4, не си заслужава, имам добрри връзки в Англия от там за тези пари с докарването ще си взема Мазда 6, а още 2-3 хиляди и ше и обърна волана а колата е 2008 г. не си заслужава 98-99г. кола за 6-7-8 хиляди( ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ)
Лек и спорен ден..
Щом е за бащата - по-добре, че си взел нещо опростено

П.П. Погледнете отдолу, да не излезе зимата някоя изненада, че не може да се вдига на крик, защото няма праг. Те от Германията са така , да им се не види...
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Добар избор според мен сте направили успех 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
veselinov87 написа: имам добрри връзки в Англия от там за тези пари с докарването ще си взема Мазда 6, а още 2-3 хиляди и ше и обърна волана а колата е 2008 г.
Лек и спорен ден..
Това звучи точно като цигането дето казало на другото че кебапчетата са много вкусни и другото като питало кога е яло то отговорило "Аз не съм ама тате ми каза че неговия братовчед гледал един как яде и той му казал че е много вкусно..." та като докараш маздата и я обърнеш тогава се похвали че такива дето могат да направят много неща на думи ,но незнайно защо не ги правят с лопата да ги ринеш по улицата...

-
Хайде да си размърдам темичката, вече съм собственик на VW Passat 1,9TDI 110h.p. 1998г. количката си е мн добре оборудвана с махагонче, новия волан, темпомат, подгрев на седалките, кожа + алкантара, 4 ел стъкла , ел. огледала, ел.фарове. Много готин автомобил директно си го взех от Германия на 310 хил реални км.. сменена турбина и ревизиран в сервиз на Фолксваген.
До сега съм навъртял лично аз 3 хиляди и 2 хиляди момчето което ми я докара, демек 5 ... и колата се държи перфектно, кара се само с Кастрол Магнетик 5 В 40 ( пълна синтетика).
И вече съм част от семейството на Фолксваген.
До сега съм навъртял лично аз 3 хиляди и 2 хиляди момчето което ми я докара, демек 5 ... и колата се държи перфектно, кара се само с Кастрол Магнетик 5 В 40 ( пълна синтетика).
И вече съм част от семейството на Фолксваген.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Честито колега! Най после един Б5 НЕкатафалка.

Върни се в “Дизелови агрегати”