Много странен проблем Golf 4 1.6
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Много странен проблем Golf 4 1.6
Колеги помагайте че се случва нещо много странно и ме побърква.Няколко пъти ми се случва да паля колата и да я оставя да поработи преди да я подкарам и температурата на часовника не мърда седи си на 60градуса и колата е тромава забива муцуната и не е както е нормално.ако спра някъде и я загася и веднага я запаля температурата си отива на 90градуса и всичко е нормално.ако я загася пак се е случвало (не много често)от 90градуса да показва пак 60 и пак да забива.като имайте предвид че не чакам да изтива въобще гася и веднага паля.на wag com ми дава някаква грешка speed senzor(speed sensor g28).някакви идеи какво може да е?
- Vladimirov26
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Много странен проблем Golf 4 1.6
Температурния датчик колега, смени го, ако не се лъжа беше около 20лв, и при мен имаше този проблем, като я купх МОЙТА

- golfmaniak666
Колега същия ли беше смисъл такъв че като изгасиш се оправя и прочие?и ако може кажи къде стой този датчик да се ориентирам по лесно и да го сменя
- Vladimirov26
- Автомобил:
- Двигател:
Да като изгасих се оправяше, но тов беше точно преди обслужването и майстора го беше сменил и сам ме пита дали е имало пробле с температурата, ако не се лъжа седи някъде около алтернатора, не съм много в час с двигателите(което много ме дразни ама ....)дано да ти помогна 

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
golfmaniak666 написа:... и ако може кажи къде стои този датчик да се ориентирам по лесно и да го сменя
http://uk-mkivs.net/forums/t/183811.aspx
- golfmaniak666
Колеги този датчик освен да показва температурата на таблото какво друго може?
Tоя датчик е двоен, освен температурата ти играе роля и сутрин при студения старт.
При мен сутрин при палене ми даваше проблеми и като го смених нещата се оправиха.
При мен сутрин при палене ми даваше проблеми и като го смених нещата се оправиха.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”