Сега имам нов красив стикер в кръгла форма.
Историята на един обикновен Голф Тройка
Re: Историята на един обикновен Голф Тройка
Хе хе. Спряха голфа от движение полицаите на 25 километра от Стара Загора в посока София
Удобно ли е?
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
А каква е причината?
- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
че половината пееаси са гоуфаджии и следят форума кой кво прави видели нашия човек кво е правил виждат къде кара спират го и се заяждат
ПП Сериозно за какво ти се заядоха?
ПП Сериозно за какво ти се заядоха?
- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
Endios написа:Хе хе. Спряха голфа от движение полицаите на 25 километра от Стара Загора в посока СофияУдобно ли е?
кофти случка братле него заслужаваш
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Ебаси хората какво стана защо се заядоха
,бахти гадовете 
,бахти гадовете 
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
неприятна случка,и то за рожденния ден 
Историята е много тъпа. Колата по талон е червена, а в момента е мат. А защото има запор по един стар кредит, който е почти нулиран вече, не мога да сменя талона. Като не мога да сменя талона, не мога да мина годишен преглед. Спряха я заради това. Или както се изразиха префинините гадове, "промяна на конструкцията" хахаха.
Още по-интересния момент е, че чудния двигател, който ми напълни днес душата по магистралата, няма дикименти
За сто лева толкоз.
С тоя педалския стикер направо ми убиха фантазиите днес. Но съм се зарекал докато не вкарам голфа в законови рамки да не го пипам. Ще се мислят всякакви начини.
Абе изобщо тая година тръгна много на криво. Здраве да има и работа, другото лесно. И за капак на всичко получих уведомление от инспекцията по труда за ревизия на фирмата. Кой знае кой тъпак от конкуренцията прави мизерии.
Иначе да дам финален репорт за колата. Двигателя е толкова тих, че на светофарите ми изкарва акъла че колата е загаснала. Без майтап. Фаровете светят като за световно. Перфектни. Като за кола в движение разбира се
За тия без движение - нъцка 
Още по-интересния момент е, че чудния двигател, който ми напълни днес душата по магистралата, няма дикименти
С тоя педалския стикер направо ми убиха фантазиите днес. Но съм се зарекал докато не вкарам голфа в законови рамки да не го пипам. Ще се мислят всякакви начини.
Абе изобщо тая година тръгна много на криво. Здраве да има и работа, другото лесно. И за капак на всичко получих уведомление от инспекцията по труда за ревизия на фирмата. Кой знае кой тъпак от конкуренцията прави мизерии.
Иначе да дам финален репорт за колата. Двигателя е толкова тих, че на светофарите ми изкарва акъла че колата е загаснала. Без майтап. Фаровете светят като за световно. Перфектни. Като за кола в движение разбира се
- Sparco_stz
- Автомобил: vw golf mk2
- Двигател: ez
Нямаш късмет.За първи път ли те спират след смяната на цвета?Двигателя ще мъчиш ли да го озаконяваш?
Няколко пъти са ме спирали до сега, все съм се оправял. Двигателят ще се узакони задължително. Въпреки, че е временен, докато не сложа някое 200 коньово чудовище в колата.
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Трябвало е просто като сменяш цвета да отделиш 1-2 часа и 25-30 лева и да си я регистрираш с този цвят който е в момента:wink:
Моля те чети внимателно. Не мога да сменя цвета по талон, защото колата има запор. Когато колата има запор, се иска разрешение от ЧСИ за смяна на цвят. След месец и половина мъки се сдобих с разрешенията. И малко преди да ги извадя промениха наредбата. Ако има запор дори разрешение на ЧСИ не помага.
Колеги,
Започвам нов проект докато не оправя голфа. Кодово наименование на проекта ГОЖО 6(3)5. Това е пежото ми 605, което ще бъде превърнато в Голф Търд Едишън.
Мили мои, ся си такова таковата. Ще е тема много по смешна от тази. Дано изтърпите тема за френска чикия в тоя форум.
Започвам нов проект докато не оправя голфа. Кодово наименование на проекта ГОЖО 6(3)5. Това е пежото ми 605, което ще бъде превърнато в Голф Търд Едишън.
Мили мои, ся си такова таковата. Ще е тема много по смешна от тази. Дано изтърпите тема за френска чикия в тоя форум.
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Чакам я с нетърпение 

Хехе. Пежото има история дори по-интересна от Голфарата. А състоянието на парахода е толкова трагично, че чак комично. Утре ще нащракам снимки да се посмеем заедно. И за да няма стонове на болка и отчаяние от колегите - НЕ, голфът не се изоставя като проект. Точно обратното. Просто ми трябва КОЛА. А ще мине известно време преди Черното торнадо да мачка софийските улици, сияещо в законосъобразната си нова аура.
Ибах, как го казах само. Мнооо съм добър!
Ибах, как го казах само. Мнооо съм добър!
- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Човече следя темата ти с интерес и ме кефи начина по който разказваш за Голфа,а и сега за Пежото.Мога само да ти пожелая успех и с Пежото и с Голфа.Дано по-скоро се оправят тези досадни неща както аз наричам всички фактурки и тем подобни хартийки свързани с легалното каране на колата ,зада можеш отново да продължиш с развитието на Голфа.Успех братле