Поло 6N 1996г. AFH проблем термостат
- s16
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 6N 1996г. AFH проблем термостат
И аз имах проблем със загряването и си смених термостата с Бер(не знам дали се казва точно така)-25лв си го взех но от сервиза ми смениха и една капачка на термостата,която се кривяла и сега на 2-3 км загрява на 90 градуса,а преди това в студове като -10,-20 градуса не искаши и на 60 градуса да загрява.Сега и разхода си падна доволно и в колата е топло ... вс е 6
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Така тази снимка я направих тази сутрин, по магистрала Тракия при -12 външна температура. Термостата е BEHR на 87 градуса, на таблото показва точно толкова.
Няма човек, който да ме убеди, че колата не загрява повече от 70 градуса. Сменете си термостатите, никакви картони нищо, парното ще ми стопи обувките
п.п снимката е направена в движение и не се вижда точно, но температурата тук показва 80 и малко след това се вдига още малко, седи между 80 и 90.

Няма човек, който да ме убеди, че колата не загрява повече от 70 градуса. Сменете си термостатите, никакви картони нищо, парното ще ми стопи обувките
п.п снимката е направена в движение и не се вижда точно, но температурата тук показва 80 и малко след това се вдига още малко, седи между 80 и 90.

- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Колеги, аз също смених термостата миналата седмица. Марката е Gates, белгийски (поне така пише), купих го от Тех Ко за ~17 лв. Отидох при vaskoto1 и човека ми го смени.
Сега стрелката стои на ~92 градуса, а и парното е супер.
Не мога да кажа дали термостата ще е траен, но поне работи нормално.
Сменяйте докато е време, за да не мръзнете и да не горите излишно гориво.
Сега стрелката стои на ~92 градуса, а и парното е супер. Сменяйте докато е време, за да не мръзнете и да не горите излишно гориво.

И мене ми дига температура, особено е са като я карам на сняг, на прекъсвач, на прекъсвач и духа перфектно топло. 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ами щом това е според теб правилният начин, за да имаш 90 градуса на таблото... давай смело. Лошото е, че удря много в джоба 

Да ама на снега съм във всеки завой с вратите напред, по-правилно от това, здраве му кажи. 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Млад си, простено ти е. Тоя набор ви е такъв моделът явно
Дано с такова каране не се появи тема "Продавам на части Поло след удар" 

- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ходих и на сервиз но и там не можаха да вземат решение от какво става така! Осъмниха се за радиатора дали не е задръстен на места
Някой нещо да каже?
Някой нещо да каже?- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
snuupy93 написа:Да ама на снега съм във всеки завой с вратите напред, по-правилно от това, здраве му кажи.
Ти не си наред 1-во. Второ така никога няма да имаш здрава кола в която да си сигурен че ще ти върши работа.
- Damianski
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AFT
freestyler911 написа:snuupy93 написа:Да ама на снега съм във всеки завой с вратите напред, по-правилно от това, здраве му кажи.
Ти не си наред 1-во. Второ така никога няма да имаш здрава кола в която да си сигурен че ще ти върши работа.
1-вото го устройва, 2-рото изобщо не му и трябва...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”