Здравейте на всички! Аз лично се махнах вече окончателно от Мегалан,поради това,че аз ги ползвах 4 години,първие 2 години бяха добре,аз бях на 30 Мгбт скорост и стигах доста високи стойности,като сърфиране и теглене,след което се прехвърлих на 50Мгбт. Обаче,откакто мегалан се продадоха на ментел и станаха едно,има голяма разлика в сърфирането,а и самото име,което е с тях Ментел,започваше да ме отблъсква. Реших да се махна от тях и сега съм на NET1 и да ви кажа честно съм много и изключително доволен от интернета,който ми доставиха,на 65 Мгбт съм и имам изключително високи стойности на теглене :

Към Мегалан лично,нямам някакво лошо мнение,но мисълта,че се продадоха просто ей така,е много кофти,а и не само те,цялата ни държава се изпродаде за нищо и нищо не остана за България! Само корупция,продажници,и някакви си гиганти,които си мислят,че ще стигнат далече.
Ето за това избрах НЕТ1,защото останаха едни от малкото,които получиха предложения от други да бъдат купени,но отказаха и това на мен ми харесва много,може да не са като другите гиганти,които си мислят,че по-малките ще паднат,но аз лично ще ги подкрепя,поне с мнението ми към тях.