При Лупото това са две съвсем различни закопчавания! Има и Поло с такава закопчалка като на лупото, но има и модели на Лупо без жабка което прави търсенето по-трудно. Вчера обиколих няколко морги и намерих само на една на околовръса в люлин дето е от Поло с десен Волан обаче тая дето се води шефка там се държи много нахакано и едва ли не сякаш аз отивам да се моля за нещо да ми подари а не да ми го продаде. В крайна сметка обяви някаква цена 40лв (щото били продали за пасат 4-ка на тая цена)което за мен е прекалено много, та после каза на 35лв, и че не можещо само дръжката да се продава. Е аз бях навит да я взема ама макс за 25лв. Сега чакам от едно друго място на горубляне един човек дето каза че за 20лв щял да ми даде, ако я има още че не помнел дали я има.
ПП:
Днеска си взех целия капак със закопчалката за 20лв от един пич от Горубляне и още една-две джунджурии за 10лв.
Само смених ключалката и остава утре да я закача на колата
Вече съм спец по демонтиране на жабки на Лупо. Ако сваляте ключалката внимавайте да не ви изпаднат едни малки пружинки и пластинки от патрона - 3бр.
Забелязах на новата дръжка има един белег който помислих първо че е пробивано за да се отваря и после е запушено ама май си е фабрично, и като се загледах ми се струва, че не е случаен, а е направен като се счупи дръжката да с епробие една дупчица 3-4мм и да се отвори с кламер примерно.
Имам една вратичка от жабка на лупо (сива)и резервна дръжка която трябва да се лепи, но ако някой закъса може да му я дам за 10-15лв.