здравейте колеги отскоро съм собственик на пасат 5.5 2.5 тди с едно червено I .как да разбера колко коня е мотора 150 163 или 180 ? имам и други въпроси относно пасата колко масло събира какво масло ми препоръчвате..какво масло събира автоматичната скоростна кутия..колко масло събира хидравликата благодаря предварително за отговорите:)
Еми и аз не си го обяснявам може би си е така нормално. Виждал съм ауди а6 с червено и беше 180 коня. Ама 150 коня мотора е най малкото зло от всичките 2,5 с 6 цилиндъра така че се радвай.
Еми спрямо 180 коня е по добре. Нека колегата си е кара с здраве все пак си е хубава мощна кола. Мен по някой път ме е много яд на мойто венто че като тръгнеш да изпреварваш се молиш да няма никой отсреща.
Точно за V6 ТДИ моторите има доста изписано , не искам да се повтарям чукаш в търсачката мАторЯ V6 2.5 ТДИ ,вземи си два чувала пуканки и един стек кола двулитрова и ..почвай да четеш един месец че и автомат
Това важи и за други дизели и то не само Ваг Нека не набеждаваме мотор на 500 000-700 000 върнат с поне 300 000 и поддържан незнайно как Успех на колегата и само безаварийни
взех колата нов внос в отлично състояние както вънка без грам драскотина вътре е с белия салон без забележка и вътре по ходовата част няма лоп няма троп двигателя работи много добре без прекъсвания без промяна на оборотите кутията няма да рита надявам се да излезе хубава кола запазена аз съм втори собственик и първи за БГ .преди мен я е карал някаква чичка 59 набор надявам се да я е поддържал на километраж пише 110857 км
просто искам да сменя маслото а не знам какво да сложа затова ви питам да ми препоръчате масло на двигателя ,ск. кутия и хидравликата
Чул си нещо ама не си го запомнил Новите 2.5 163 коня са по-безпроблемните (валове,повдигачи,кобилици,а май и филтъра на картерните газове не се сменяше на старите)
Колега аз лично нямам такъв мотор , не съм ремонтирвал и нямам познат с такъв но виж чувал съм само негативи .Взел си си най - големия таралеж в гащите с т.н. "душегуб" и то автоматик .
П.С. blade84 , не знам ,защо си не доволен от Вентото? Аз с моето "75" коня не тръгвам да изпреварвам ,ако няма поне 3 коли на върволица иначе не ми е интересно
Нищо не казвам просто исках да кажа на колегите да не разочароват новия собственик с писания от рода тва е голям боклук. А вентото си е тромаво спрямо ТДИ то и то доста.