Андроид apps
- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Re: Андроид apps
S 2 Знам че можеше да играе ролята на дистанционно за телевизор Samsung 

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
То и моето HD2 може да цъка телевизора...това е приложение.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Да питам за това приложение gmail https://play.google.com/store/apps/deta ... android.gm
Дал съм му в настройките да ме известява при пристигане на ново писмо със звук и вибрация, ама нъцки, не известява по никакъв начин тая пущиня, а е удобно да има известие по някакъв начин за пристигнало писъмце.
Дал съм му в настройките да ме известява при пристигане на ново писмо със звук и вибрация, ама нъцки, не известява по никакъв начин тая пущиня, а е удобно да има известие по някакъв начин за пристигнало писъмце.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Един проблем на Samsung Galaxy Nexus, отварям АБВ поща, има мейл с прикачени снимки (файловете са си .jpg формат). Натискам да се свали и файла се сваля във формат .bin, съответно Androida не може да направи нищо с него и няма никаква снимка.
Някакви идеи?
п.п. Честита Коледа, много здраве и берекет на всички.
Някакви идеи?
п.п. Честита Коледа, много здраве и берекет на всички.
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Момчета, помагайте, че вече се паникьосвам... счупих си дисплея на SGS I-9000 - първия. Kies явно вече не го поддържа, защото не мога да вляза в него - дава грешка:
"Свържете отново устройството в режим Samsung Kies (PC Studio). Текущият режим не се поддържа от Kies.
Проверете настройките за USB
(Настройки -> Приложения -> Разработка -> Отстраняване на грешки в USB(x))"
Това в последствие разбрах, че се дължи на факта, че Kies вече официално не поддържа единицата. Какъв късмет! Страхотни са, нямам думи, както и да е...
Дисплеят е здрав отгоре - частта, която реално се докосва е цяла. Спукан е под нея отдолу, там където "дисплейва" образа - светят умрели пиксели по протежение на пукнатините. Не знам дали реагира на допир, дори да го прави, няма как да видя. Имам над 1000 снимки в паметта на телефона, които вече не знам как да извадя. А трябва! Мисля си за варианти да се изкара образа на друг монитор, както като вържеш камера към ТВ и виждаш всичко там, вместо на малкото прозорче... Дайте някакви идеи, контакти на човек, който знае и разбира, не мога да допусна, че е възможно да ги изгубя, като реално са си там - вътре, в паметта на телефона, живи и здрави, но просто не мога да ги видя.
"Свържете отново устройството в режим Samsung Kies (PC Studio). Текущият режим не се поддържа от Kies.
Проверете настройките за USB
(Настройки -> Приложения -> Разработка -> Отстраняване на грешки в USB(x))"
Това в последствие разбрах, че се дължи на факта, че Kies вече официално не поддържа единицата. Какъв късмет! Страхотни са, нямам думи, както и да е...
Дисплеят е здрав отгоре - частта, която реално се докосва е цяла. Спукан е под нея отдолу, там където "дисплейва" образа - светят умрели пиксели по протежение на пукнатините. Не знам дали реагира на допир, дори да го прави, няма как да видя. Имам над 1000 снимки в паметта на телефона, които вече не знам как да извадя. А трябва! Мисля си за варианти да се изкара образа на друг монитор, както като вържеш камера към ТВ и виждаш всичко там, вместо на малкото прозорче... Дайте някакви идеи, контакти на човек, който знае и разбира, не мога да допусна, че е възможно да ги изгубя, като реално са си там - вътре, в паметта на телефона, живи и здрави, но просто не мога да ги видя.

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Лошо!До колкото разбрах дисплея е счупен и не се вижда нищо на него!Touchscreen-а е здрав(видимо),но не знаеш дали работи и телефона не иска да се свърже с компютър!Нали така?!?
Като включиш телефона touch-а реагира ли на докосване?В смисъл да вибрира или нещо такова?Не съм много сигурен,но за този телефон дисплея и тача се сменяват заедно и струват около 100лв неоригинални!Може ли точния модел на телефона!
Като включиш телефона touch-а реагира ли на докосване?В смисъл да вибрира или нещо такова?Не съм много сигурен,но за този телефон дисплея и тача се сменяват заедно и струват около 100лв неоригинални!Може ли точния модел на телефона!
Сложил съм обичайните скайп,вайпер,иго,навигон,астро мениджър ,и др.
но тази може да е полезна на хората без BG меню на телефона -- morelocale2
но тази може да е полезна на хората без BG меню на телефона -- morelocale2
- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
PyMu написа:Имам над 1000 снимки в паметта на телефона, които вече не знам как да извадя. А трябва! Мисля си за варианти да се изкара образа на друг монитор, както като вържеш камера към ТВ и виждаш всичко там, вместо на малкото прозорче... Дайте някакви идеи, контакти на човек, който знае и разбира, не мога да допусна, че е възможно да ги изгубя, като реално са си там - вътре, в паметта на телефона, живи и здрави, но просто не мога да ги видя.
Изкарай SD картата и на някой лаптоп или комп с четец ги прехвърли

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Fifa написа:PyMu написа:Имам над 1000 снимки в паметта на телефона, които вече не знам как да извадя. А трябва! Мисля си за варианти да се изкара образа на друг монитор, както като вържеш камера към ТВ и виждаш всичко там, вместо на малкото прозорче... Дайте някакви идеи, контакти на човек, който знае и разбира, не мога да допусна, че е възможно да ги изгубя, като реално са си там - вътре, в паметта на телефона, живи и здрави, но просто не мога да ги видя.
Изкарай SD картата и на някой лаптоп или комп с четец ги прехвърли
И да я изкра,те си остават в телефона

- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
някой кракнал ли е sygic ,мойта е 7 дневна безплатна 

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
На ви един сайт в който има всички платени и неплатени приложения от андроид маркета. За платените приложения хората са си дали код.
http://www.papktop.com/
Аз свалям всичко от него, дори и sygic-ка ми.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
чекнах 2-3 приложения,все стари версииkacarov_dupnitsa написа:На ви един сайт в който има всички платени и неплатени приложения от андроид маркета. За платените приложения хората са си дали код.

Последна промяна от LILO&STICH на Нед 13 яну 2013 16:33, променено общо 2 пъти.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Незнам дали са стари версии, но аз съм доволен от тях, и като ги инсталирам дори да са стари версии, после ми ги ъпдейтва от маркета
.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Не му реагира тъч-а.
Както и да е, засега е оставен на заден план.
Вълнува ме S3-ката. :) Казаха ми, че можела да се зарежда без кабел. И тъкмо се зарадвах (защото кабела за зарядното е usb и е травмиращо къс) и то се оказа, че е свързано с някакви допълнителни скъпоструващи джаджи. :(
Както и да е, засега е оставен на заден план.
Вълнува ме S3-ката. :) Казаха ми, че можела да се зарежда без кабел. И тъкмо се зарадвах (защото кабела за зарядното е usb и е травмиращо къс) и то се оказа, че е свързано с някакви допълнителни скъпоструващи джаджи. :(
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”