пасат 5.5 2.5 тди как да разбера колко коня е ?
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Re: Как да разбера колко коня е ?
Този автомобил е супер .... мотора е хубав но ужасно капризен и всичко при него е "цифра" . Той ако е мераклия и фен автомобила му винаги ще е здрав за метка на .... бюджета му. Оностно Вентото не стой с ръце в джоба ,а го направи пъргаво като или повече от ТДИ ... може повярвай и то с малко пари 

-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
значи изчел съм доста теми за този двигател и останах с впечатление че много зависи как е поддържан двигателя ако е добре поддържан и постоянно са му сменяни консумативите навреме няма ядове...
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Дано...Нямам и не искам да имам такъв.Имам приятели с такава моторизация , ами ...и четиримата ги намразиха
инак отвънка бяха едни лъскави . Не знам , не вярвам всички да чак толкова калпави
все пак този мотор дълго време се монтираше с малки разлики в доста коли на ВАГ . Иска си своето и поддръжката
Но е факт ,че не е най-уважавания агрегат сред ВАГ . А и самите цени, на коли с такава моторизация, втора и следваща ръка, е показателна
Вярно е ,че често от тях са с богато оборудване и екстри , но на фона на поддръжката ...абе за всеки влак си има пътник
Карал съм една такава читава - музика за ушите
, тегли много прилично ( е как няма да тегли -180 кончета беше
) .Знам ,че моторите с кодове започващи с буква Б , са подобрени в някои отношения - валове и помпи , но....и при тях има "фалове"

Върни се в “Дизелови агрегати”