Историята на един обикновен Голф Тройка

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Историята на един обикновен Голф Тройка

Мнениеот stefan4o » Нед 13 яну 2013 11:57

Endios написа:Ха, колеги, ами че аз забравих да ви пусна снимки с новите фарове. Изобщо не претендирам за оригиналност с тези фарове, ужасно много тройки ги имат, обаче според мен това са едни от най-добрите фарове за Тройка. Конкурират ги според мен като визия и качество само едни фарове, има ги в темата на колегата vlado0o^ за неговата тройка - "Моят черен ГТИ Едишън". Производителят им е Вотекс. Започнах да търся такива, но няма. А хелата, която сложих, си я таргетирах още преди 4 години.

Ако имаше подобни фарове и за Мк2 разработка на Вотекс или Хелла с оптика - със сигурност щяха да са на моята кола. Уви, такива няма. Според мен си направил много добър избор, не си сбъркал с фаровете.

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Нед 13 яну 2013 12:03

Вотексът е ужасно красив с тези големи оцъклени очи. На хелата осветителните тела са с по-малък диаметър. Но пък Хелата има лупи на късите, а лупата си е ... лупа. Всъщност ако си бях навил на пръста щялх да си купя Вотекс. Намерих един в eBay, около 450 паунда ако не се лъжа. Достатъчно съм откачен да ги поръчам, но няма лупи по дяволите. Не знам ... чувствам, че някой ден ще ми изпадне вотекс и като нищо ще си ги сменям чат пат за разнообразие.

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 13 яну 2013 12:04

И вотексът на колегата не е лош. Вътрешните фарчета са за мъгла.

Потребителски аватар
Ico_kj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ico_kj » Нед 13 яну 2013 16:27

Първо браво на колегата за темата и за показаното в неяш и творо наистина това което е направено от забравената кола до сега и превръщането и в красавец е наистина уникално? Мен ме интересува ако е възможно колегата да сподели колко е струвало преобразяването на колата в матов цвят без останалите промени, само боята ?

daniel4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daniel4o » Нед 13 яну 2013 18:41

Първо колега поздрави,невероятна кола ;).
Ico_kj написа:Мен ме интересува ако е възможно колегата да сподели колко е струвало преобразяването на колата в матов цвят без останалите промени, само боята ?

Колегата беше споменал по нагоре че боята му е излязла 1000 лева :)

Потребителски аватар
Ico_kj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ico_kj » Нед 13 яну 2013 19:02

Струва ми се доста но колегата както видях в темата има китосване по купето запълване на багажника и затова се оскъпява, а мен ме интересува самото пребоядисване без останалите процедури или казано просто колко струва боядисването с мат ?

daniel4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daniel4o » Нед 13 яну 2013 19:30

Доколкото знам пак около тези пари се върти,зависи от майстора.

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Нед 13 яну 2013 21:47

1000 лева боята. Но цена като за мен.

Потребителски аватар
vlado0o^
Автомобил: GTI Edition
Двигател: 1994 2.8 AAA

Мнениеот vlado0o^ » Пон 14 яну 2013 1:18

stefan4o написа:И вотексът на колегата не е лош. Вътрешните фарчета са за мъгла.

Не са за мъгла колега..къси и дълги отделно са си :)Освен Вотекса имам и от репликите на Хелата (TYC),а те са едно към едно ,но не съм ги слагал на колата си още и незнам колко ще е разликата в светенето.Определено обаче колата ми ще си остане с тези фарове с които е сега.Едно нещо само искам да кажа:Кола с такъв тип фарове били те Хела,Вотекс,АБТ,Моретте и т.н. задължително трябва да има маска с ебмлема :012:

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 14 яну 2013 8:21

vlado0o^ написа:
stefan4o написа:И вотексът на колегата не е лош. Вътрешните фарчета са за мъгла.

Не са за мъгла колега..къси и дълги отделно са си :

Сори, грешката е моя. На Пасата на нокиангаге беше това за фаровете за мъгла. И освен това са на ABT :screwy Понякога не зная защо и как блокирам :shock

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Пон 14 яну 2013 9:43

Много хубав тоя вотекс. Колега, всеки път като ми пишеш в темата и ме обзема люта завист и сърцето ми се облива в кръв и стене в кански мъки едно такова ...

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Пон 14 яну 2013 9:57

Съгласен съм с колегата за фаровете и решетката.Така без емблема е като "лице без нос" :mrgreen:

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Пон 14 яну 2013 10:02

Въпрос на вкус. На мен ми харесва без емблема. Ако сложа емблема трябва да е нещо шантаво - гледам колеги ги изместват в ляво или в дясно, че и ги изкривяват под 25 градуса и стои много приятно.

Потребителски аватар
bace_go6o
Автомобил: lek
Двигател: AFN 97

Мнениеот bace_go6o » Пон 14 яну 2013 10:42

Браво колега, колата ти е чука на Тор. Сама по себе си е уникална! Много пари хвърляш по нея, не съм виждал друг колега от форума който да дава толкова много пари и да се раздава толкова много за колата си!
Исках да те попитам дали ще качиш снимки на километража, искам да го видя, да преценя дали ще ми хареса и евентуално да ми дадеш след това координати ( на лс по-добре ) на майсторите, и друга информация. Благодаря ти, колата е уникална, надявам се да си я вземеш скоро :beer :beer

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Пон 14 яну 2013 11:01

Километража, колега, не е нищо особено. Просто смениха крушките на червени, но стои много красиво, поне според мен. По принцип ще се слага плазмен със светещи стрелки. При това положение твоите хора се казвват xtunerz, момчета от София, работят много, много прилично, ако и да са малко скъпи, но качеството просто струва пари. Те освен това могат да ти направят километража по твой проект как да изглежда.

Върни се в “Моят Volkswagen”