Нещата малко се закучиха и търся колега с PHP/sql опит за настройването на един онлайн магазин, писан от нулата(не е готова платформа) преди много години, понеже моите познания клонят към 0 и съм пред такива дилеми дори в HTML-a като например защо бекграунда зададен като bgproperties="fixed" на един компютър стои статичен и само текста се върти, пък на други и той се върти на кадри.
С две думи му прехвърлям кода и той съживява мъртвеца и кратко обучение, ако искам да сменя някой от текстовете, къде да бръкна и как пак да го кача на сървъра. Естествено срещу заплащане (може и в стекове бира), но без рязане на глави по възможност

Контакт на лс.
Код: Избери всички
Бях си купил преди няколко години един сайт, но така и не стигнах до пускането му. Проблемът е, че фирмата разработчик вече не съществува и на добра воля ми изпратиха от личните си архиви файловете му, които са 1599, разпределени в 406 папки :shock
Регистрирах си тестов домейн във free.bg, за да си припомня, за какво идеше реч, преди да се пуска нещо официално, но като заредя архива ми изписва [b]Abort pclzip.lib.php : Missing zlib extensions[/b], а ръчното качване файл по файл е безумие. Опитах с различни архивирани формати, но ми изписва едно и също.
Дайте ми съвет, като на абсолютно начинаещ, как да го ъплоадна :beer