Как се прави бартер през Еконт?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Как се прави бартер през Еконт?
Например сега с един колега от форума се договорихме той да даде телефон а аз да дам в замяна телефон + пари. Как да направим това оба4е през Еконт?
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се прави бартер през Еконт?
И двете страни пускате наложен платеж примерно по 100лв. . Ти искаш на твоя телефон 100 лв. и той иска на неговия 100 лв. Но тъй като ти трябва да додаваш пари можеш да го направиш това по два начина . Или той да ти пусне телефона със сумата , която трябва да му дадеш над твоята примерно 150 лв. или ти да му дадеш останалата сума по Еконт , чрез паричен превод .
Това бартер с доплащане или чист бартер си е кошмар , поне за мен .
Веднъж изпратих на един колега една стока ( не си спомням вече каква ) и той трябваше да ми изпрати една , но работата беше там , че аз му изпратих стоката , а той уж нямал време . Историята е дълга , но в крайна сметка останах прецакан .
Ако не познаваш колегата и ако не е някой познат на повечето колеги то по-добре преди да му изпратиш телефона , да се допиташ до лице работещо с Еконта дали пратката , която е за теб е изпратена и за каква сума .
Това е , Успех !
Това бартер с доплащане или чист бартер си е кошмар , поне за мен .
Веднъж изпратих на един колега една стока ( не си спомням вече каква ) и той трябваше да ми изпрати една , но работата беше там , че аз му изпратих стоката , а той уж нямал време . Историята е дълга , но в крайна сметка останах прецакан .
Ако не познаваш колегата и ако не е някой познат на повечето колеги то по-добре преди да му изпратиш телефона , да се допиташ до лице работещо с Еконта дали пратката , която е за теб е изпратена и за каква сума .
Това е , Успех !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”