Ауто плюс - впечатления

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Ауто плюс - впечатления

Мнениеот °niksi° » Пон 07 мар 2011 23:56

И аз имах заигравка с А+ и Еврото със един съединител.
А+: - Добър ден имате ли комплект съединител за Форд Мондео 2.0 16 в еди кой си мотор и година.
- Да, Закс 5хх лв., ЛУК /и той беше някъде там/
Оказа се че на този мотор си е цифра бил комплекта.

Евро07: - - Добър ден имате ли комплект съединител за Форд Мондео 2.0 16 в еди кой си мотор и година.
- Да, ЛУК - 2хх лв.
- След разговор с клиента той казва взимай от Еврото.
Звъним пак - Така и така за съединителчето, нали е сигурно че за тази кола става дума, - Да, - Ми идвам да го взема.

Тъй като работя основно с VAG групата, не разбрах какво става.

Тръгваме да монтираме ................ ми не става този съединител, звън в Еврото, ми то този съединител не става. Я кажете номера от кутията........ оооо станала е грешка, дали сме ви за 1.8 16 мотор, ама имаме и за двулитровия, само че е към 500 лв някъде. И ся ко правим. Ми донесете го и ще доплатите за другия.

Е нямам думи.........

За А+ на Черни Връх /до околовръстното/ лоша дума не мога да кажа, коректни и много рядко да имам зор с частите, а всичко се поръчва по телефона, без мостри и т.н.

П.С. За ментетата - при всички ги има, в повечето случай от нас зависи какво искаме.

Потребителски аватар
Ugeorge
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ugeorge » Съб 03 сеп 2011 16:41

Преди месец и половина си купих това от Ауто + в Люлин
http://www.ecstuning.com/Audi---V/ES7435/PriceAlert/
За скромната сума от 8.20лв марката беше Topran
Надявах се това пълно менте да изкара поне година-две, но уви изкара малко над 1 месец.
Гумираното покритие на топката се беше стопило. Днес отидох да си купя въздушен филтър от същия клон на Аутоплюс и им занесох ментето заедно с касовата бележка и те се съгласиха да ми върнат парите, като ми казаха че по принцип продават и оригиналното за 127лв. Евала, че все пак ми върнаха тези 8.20 :applause:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 03 сеп 2011 17:12

Гола вода са Ауто+, каквато и част да съм закупил за Голфа, бял ден не съм видял!

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Съб 03 сеп 2011 17:20

Много съм доволен от всичко тяхно,с изключение на менте въздушния филтър,който закупих .С него колата работеше като на 2 цилиндъра,и докато схванах къде е проблема 2 часа си играх.Върнах стария и всичко заспа.

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Съб 03 сеп 2011 17:54

Откакто се помня пазарувам от там и възнамерявам да продължа.Харесвам това,че имат и хубави неща и ментаци...за всеки джоб по нещо mhihi

Потребителски аватар
Vidol Nikolov

Мнениеот Vidol Nikolov » Съб 03 сеп 2011 17:56

emiltd написа:Харесвам това,че имат и хубави неща и ментаци...за всеки джоб по нещо mhihi

:bishop
Филтъра струваше 8 лева

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Съб 03 сеп 2011 18:00

Vidol Nikolov написа:
emiltd написа:Харесвам това,че имат и хубави неща и ментаци...за всеки джоб по нещо mhihi

:bishop
Филтъра струваше 8 лева

Айде стига па ти,не разбра ли че е от центровка,не от филтър...Видоле...Видоле :D

Потребителски аватар
Vidol Nikolov

Мнениеот Vidol Nikolov » Съб 03 сеп 2011 18:04

Имаш лс spam :bishop

Потребителски аватар
maerto
Автомобил: VW Golf 4 2001
Двигател: 1.6 16V AUS

Мнениеот maerto » Сря 16 яну 2013 21:55

Аз съм много разочарован от Ауто+:по-специално от клона им в Младост-3.Няма по големи боклуци продавани там!!!Наскоро си купих термостат БЕЕР -по думите на продавача оригинален ,да само че турски!След като го сложих термостата работи точно 5 часа и здаде багажа!При демонтажа направо изхвръкна от гнездодото си.Е може ли такова нещо?На следващия ден отидох да го върна с касовата бележка и от магазина ми се направиха на интересни и ме изкараха едва ли не ,че аз съм виновен че се е развалил,защото съм бил счупил кожуха на термостата при монтажа и затова така се е получило :screwy Е аз за пръв път виждам термостат и доматите ги ям с колчетата!!!Не съм от вчера и не за 1-ви път сменям термостат!!!Продавача се рържеше неадекватно и от безисходицата взе да ме напада и мен да ме изкарва виновен!След напомняне ,че си знам правата и знам какво да направя бързо ми върнаха парите с презрение...какво да првя...теглих му една майна и напуснах магазина!Аз му идвам накрака да си дам парите ,а той ме прави на балама!Направих си извод-Никога по-вече Ауто+,дори и течност за чистачки не бих си взел от там!!!Правете си сметка колеги!!

Потребителски аватар
maerto

Re: Магазини Ауто+

Мнениеот maerto » Сря 16 яну 2013 22:02

В Ауто + се продават най-големите ментета които съществуват!!!Наскоро си взех термостат БЕЕР и познайте ,работи точно 5 часа,И на всичкото отгоре не искаха да ми върнат парите и скандали големи..какво да ви разправям ,пълна трагедия са тев Ауто +... :bishop

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Сря 16 яну 2013 22:33

maerto написа:В Ауто + се продават най-големите ментета които съществуват!!!Наскоро си взех термостат БЕЕР и познайте ,работи точно 5 часа,И на всичкото отгоре не искаха да ми върнат парите и скандали големи..какво да ви разправям ,пълна трагедия са тев Ауто +... :bishop

това е твое си мнение, ако е така до сега да ги няма
истината е че имат огромен асортимент и ОЕМ и доволните са повече

Потребителски аватар
maerto

Мнениеот maerto » Сря 16 яну 2013 22:37

alexx написа:
maerto написа:В Ауто + се продават най-големите ментета които съществуват!!!Наскоро си взех термостат БЕЕР и познайте ,работи точно 5 часа,И на всичкото отгоре не искаха да ми върнат парите и скандали големи..какво да ви разправям ,пълна трагедия са тев Ауто +... :bishop

това е твое си мнение, ако е така до сега да ги няма
истината е че имат огромен асортимент и ОЕМ и доволните са повече

Да мнението е лично,но не съм само аз!!вече доволните са колкото и недоволните,така ,че има време да ги няма на пазара....въпрос на време :deal

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokobul » Пон 21 яну 2013 22:23

не четох цялата тема , но достатъчно !
и като си късате ризите от тях имаме ли алтернативи ?да не изброявам други магазини от които аз не съм доволен
не си мислете че защитавам ауто +
искам да разбера други надежни варианти за София

благодаря ;-)

Потребителски аватар
maerto

Мнениеот maerto » Пон 21 яну 2013 22:36

kokobul написа:не четох цялата тема , но достатъчно !
и като си късате ризите от тях имаме ли алтернативи ?да не изброявам други магазини от които аз не съм доволен
не си мислете че защитавам ауто +
искам да разбера други надежни варианти за София

благодаря ;-)

Най-сигурната алтернатива е официания представител!Аз иначе съм се спрял на едно магазинче за авточасти на Красно Село ,малко по-скъпо продават от Ауто +,но поне засега са качествни консумативите!

batmit
Автомобил: Golf IV
Двигател: AKL 2000

Мнениеот batmit » Пон 21 яну 2013 22:42

Аз засега съм доволен от Ауто+ в Пловдив.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”