Pasat B7 мнения 2.5 бензин

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
rumenski
Автомобил: 2002 Passat B5.5
Двигател: 1.8T 170hp AWM

Re: Pasat B7 мнения 2.5 бензин

Мнениеот rumenski » Чет 17 яну 2013 8:14

Хайде и аз като човек от местния пазар да се изкажа. Значи един мой приятел се занимава с тенекиджийски бизнес тук в Канада. Голям личен сервиз има човека и изкупува удряни коли на търг. Поправя ги и ги продава. Аз работя с него. Само че, подробността е, че не всички коли след удар могат да бъдат поправени. Технически могат, но статусът, който им бива даден е 'irepairable' което означава, че никой няма право изобщо да я ремонтира, а може само да се използва за части. Само че някои от клиентите (предимно араби) искат тези коли да бъдат поправени, тъй като ремонтът им излиза много евтино.(Евтино е, защото по търговете предимно се купуват леко удряни коли, и малко са хората с големи бизнеси, които купуват жестоко смачкани автомобили и им трябват други такива коли за части). След като бъде поправена една такава кола, арабите я изнасят от тук и я продават по техните си държави и никой не знае нищо.

Този пасат наистина е от сащ, както гледам, което значи, че влизайки тук: http://reports.carfax.com/d2/?mboxSessi ... 448-988299 и въвеждайки номера на рамата, ще получиш ПЪЛНА история за този автомобил. Дали е бил удрян, кога за последно е бил регистриран, къде и прочее. Струва между 20-40$. Лично аз ползвам carproof.com че е малко по надежден за канадския пазар. Аз имам силни предубеждения, че този пасат е бил смъкнат от отчет. Понякога ги смъкват и за наводняване... Застрахователите изплащат на собствениците, а после им ги взимат и ги продават на търгове.

Върни се в “Passat”