Здравейте. Аз съм нов собственик на VW Golf Plus 1,9 TDI 2008г. Взех го преди 3 дена.
Нов съм и във форума и се надявам да не задам глупав въпрос. Въпроса ми е има ли някой колега, който е чувал или се е сблъсквал с проблеми по предното окачване. Като карам се чува тропане от предница, когато минавам по неравност. Може би е от тампон на носач? Ако някой е чувал нещо по въпроса и дали им е някаква слабост, да пише.
Благодаря и безавариино шофиране.
Окачване Golf Plus
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Окачване Golf Plus
milen_conev,
Карам почти същия голф, като цяло се споменава проблем с тампоните и втулките на носачите.
Преди време смених тампоните (52лв 2-та от порше) , втулките бяха по 50лв всяка)(TRW), след смяната се оказа, че изобщо не са били за смяна ... В случай , че големия тампон вътре във втулките е за смяна, то той се сменя също.
Най-добре може да ти кажат след като я погледнат, при мен тампоните бяха доста зле.
Карам почти същия голф, като цяло се споменава проблем с тампоните и втулките на носачите.
Преди време смених тампоните (52лв 2-та от порше) , втулките бяха по 50лв всяка)(TRW), след смяната се оказа, че изобщо не са били за смяна ... В случай , че големия тампон вътре във втулките е за смяна, то той се сменя също.
Най-добре може да ти кажат след като я погледнат, при мен тампоните бяха доста зле.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
milen_conev написа:Здравейте. Аз съм нов собственик на VW Golf Plus 1,9 TDI 2008г. Взех го преди 3 дена.
Нов съм и във форума и се надявам да не задам глупав въпрос. Въпроса ми е има ли някой колега, който е чувал или се е сблъсквал с проблеми по предното окачване. Като карам се чува тропане от предница, когато минавам по неравност. Може би е от тампон на носач? Ако някой е чувал нещо по въпроса и дали им е някаква слабост, да пише.
Благодаря и безавариино шофиране.
Колега трябва да провериш колата ОБСТОЙНО - защото не е нормално кола на 4г да е с заминало окачване, отиди в официялния /форумен и си искай пълна ревизия.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за отговорите. За сега тропането е съвсем леко, когато мина през дупка. Когато има време ще я занеса на сервиз.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”