eng написа:Petrolhead написа:k_garchev написа:Наистина тойотите са направени от кофички за кисело мляко,но пък са уникално здрави!Компанията в която работя използваше за служебни автомобили само фолксваген пола(9Н) и няколко аудита и шкоди!Скъсаха се да ги правят!Сега целия автопарк е на Тойота,като това включва 60бр. Тойота Хайлукс,15 авенсиса!Всички VW бяха разпродадени,останаха само Ауди Q5 и Ауди А6!В пъти са по-издържливи Тойотите!Да,вярно не са на нивото на VW,но...
чакай малко, не е коректно да сравняваш по издръжливост поло с хайлукс или авенсис.
в момента лично се оглеждам за пикап и мога отговорно да заявя, че амарок е в пъти по-добър от хайлукс. и като изработка и като двигатели и като задвижване. не знам дали е по-здрав за дълъг период от време, но определено се усеща по качествен
Ама той говори за надеждност, не за проходимост, другите марки са си отвисели по сервизите, чат ли си?
да си ме видял някъде да съм написал проходимост.
карал съм ги двете една след друга. амарока се усеща като нормален автомобил, а хайлукса се клати. където и да пипнеш работния фолксваген е мекичко и прегледно, а хайлукса нов поскърцва и потропва.
както казах, не знам как ще са след няколко години, но като нов амарок е доста по-вдъхващ доверие