refresh4o написа:chocho_barmana написа:Да попитам на кого в момента е зеления голф 4 TDI и колко коня е в момента? [img]download/file.php?id=188266&mode=view[/img]
По спомен ми се върти нещо около 220,ама нека Жорката да си каже

refresh4o написа:chocho_barmana написа:Да попитам на кого в момента е зеления голф 4 TDI и колко коня е в момента? [img]download/file.php?id=188266&mode=view[/img]
refresh4o написа:policaqqq написа:PuShE_ написа:refresh4o написа:chocho_barmana написа:Да попитам на кого в момента е зеления голф 4 TDI и колко коня е в момента? [img]download/file.php?id=188266&mode=view[/img]
на някаква женска която си няма и хабер за форума според мен и още няколко колеги които сме я засичали
+1
И предните собственици не могат да кажат кава му е мощността...
в една тема : Я да видиме сега колко коня имаме в този форум ? е писал за голфа си 200 и от там знам аз
lingerov написа:здравейте колеги от Варна този уикенд ще ви посетя града,понеже видях че срещите са ви в неделя вечер(а аз в неделя към обяд ще се прибирам),ако някои колеги имат желание в събота(следобед или вечерта) да направим една среща да се видим и запознаем ?
lingerov написа:здравейте колеги от Варна този уикенд ще ви посетя града,понеже видях че срещите са ви в неделя вечер(а аз в неделя към обяд ще се прибирам),ако някои колеги имат желание в събота(следобед или вечерта) да направим една среща да се видим и запознаем ?
lingerov написа:колеги дайте някои телфон(може и на ЛС) като се разберете за срещата,да ме упъти някой ,че не съм хич на ясно с улиците на Варна![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта