двойка от [Русе ] -VW MK2 16v Candy Blue
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Re: двойка от [Русе ] -VW MK2 16v Candy Blue
Коко неможе да сваля щото отпред опира, въпреки раздуването...ама вервам, че и това ше си дойде на мястото 

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Коко с тез вежди нема как да я свали, аз мойте съм ги изрязал и отгоре залепих пластмасова вежда, освен да разкрачи предницата и да сложи 7,5 отпреде иначе не виждам как
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Аз му предлагах да удари малко камбер.....ама незнам дали има достатъчно място...ще стане брутална ако я разкрачи и смъкне, ама незнам колко опира.
- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Разчистена по молба на автора!
Моля спазвайте приличния тон!
Да се счита за неофициално предупреждение!
Моля спазвайте приличния тон!
Да се счита за неофициално предупреждение!
- darsiman
- Автомобил: VW PASSAT 1.8
- Двигател: ABS 1992
Съжалявам за спама...но,направиха му малко критика и детето се разсърди,пусна връзки и темата му се разчисти...нямам думи
.
Евала, за средствата и труда,но автора да порасне и да се научи да приема и критика,не само похвали.
П.П. Благодаря за неофициалното предупреждаване

Евала, за средствата и труда,но автора да порасне и да се научи да приема и критика,не само похвали.
П.П. Благодаря за неофициалното предупреждаване

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Какво значи критика ? "Не ми харесва каква ти е стойката на колата"
И какво очаквате да направи Коко, да си купи прибрани джанти, да си вземе нови обикновенни калници, да си сложи старите спирачни апарати, само и само да направи така, че да му харесате колата
На мен също не ми допадат някои неща (вижда се в разликите, между моята и неговата кола) но не съм почнал да го критикувам
Както каза Андрейчо, колата е строго индивидуална при всеки човек, и си я прави както на него му харесва
Тук не е мястото да се караме, ами ако можем да си помогнем с нещо 
Като не ви допада колата му, просто подминете темата и намерете друга тема с кола, която е направена по ваш вкус

Като не ви допада колата му, просто подминете темата и намерете друга тема с кола, която е направена по ваш вкус

- Denis95
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:Какво значи критика ? "Не ми харесва каква ти е стойката на колата"И какво очаквате да направи Коко, да си купи прибрани джанти, да си вземе нови обикновенни калници, да си сложи старите спирачни апарати, само и само да направи така, че да му харесате колата
На мен също не ми допадат някои неща (вижда се в разликите, между моята и неговата кола) но не съм почнал да го критикувам
Както каза Андрейчо, колата е строго индивидуална при всеки човек, и си я прави както на него му харесва
Тук не е мястото да се караме, ами ако можем да си помогнем с нещо
Напълно си прав колега

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Винаги съм се възхищавал на колегите от Русе криещи се зад аватари и никове.
Моля темата да бъде заключена,ще бъде продължена на други места, споделена сред хора ценящи Труда!
Моля темата да бъде заключена,ще бъде продължена на други места, споделена сред хора ценящи Труда!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Отключена по молба на автора
-
- Двигател:
За много години форумджии
Помолих да се отклчючи темата.Прецених,че не бива да бъде заключена заради шепа хейтъри и форумни тролове
Все пак нова година нов късмет (ужким
)
Та какво се случи в последните 3-4 месеца от миналата година,общо взето нищо грандоманско, невиждано или нечувано.
В крайна сметка размених така бъркащите в ********* на много хора предни деветки и взех едни 7.5j поразвъртях гайките и се получи сносно положение във височина
. Другото нещо е, че се сдобих с една пластмаска за предния капак, която доста години исках да я имам . Позиционира се и крайното гърне, което ми бъркаше в гърлото всеки път когато го поглеждах. Беше ебано криво.
та да не съм голословен ще онагледя с малко картинки.

Само да вметна за да избегна препоръките за фланци. Такава бе идеята за предните вежди и позицията на гумата. Просто малко-по различно от срещаното по нашите ширини.

еххх как съм им изкопирал синичкото

жалко за този екземпляр

Та какво се случи в последните 3-4 месеца от миналата година,общо взето нищо грандоманско, невиждано или нечувано.
В крайна сметка размених така бъркащите в ********* на много хора предни деветки и взех едни 7.5j поразвъртях гайките и се получи сносно положение във височина

Само да вметна за да избегна препоръките за фланци. Такава бе идеята за предните вежди и позицията на гумата. Просто малко-по различно от срещаното по нашите ширини.

еххх как съм им изкопирал синичкото

жалко за този екземпляр

Евала Коко, че си преглътнал мненията на хейтърите, не че и ти не си такъв в отношението си към хейтърите, които те дразнят.Така че... май излиза че всички сме хейтъри 
Още много километри да врътнеш на колата, без да се налага от каръщини да влизаш в сервиза.

Още много километри да врътнеш на колата, без да се налага от каръщини да влизаш в сервиза.
- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
Евала ,че е отключи
снимките са чук направо
за джантите реши ли какъв цвят ще са?
и каква е тази пластмаса за предния капак бре Коко?
Поздрави!

снимките са чук направо

Поздрави!

-
- Двигател:
vw__fen написа:Евала ,че е отключи![]()
снимките са чук направо![]()
Поздрави!
показвам

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Без да хейтвам или да те дразня,но я сподели как реагира след като сложи 7.5дж отпред,интересно ми е защото като продадох моите 9-ки и сложих зимните гуми 14-ки с супер високи плондери 2дена не я поглеждах а на 3-тия като я видях и исках да...... направо много ми беше неестествено