Здравейте колеги,
Тази седмица се случи нещо странно. От понеделник като запаля колата сутрин /пали нормално/ и минат 1-2 минути нещо се случва и изгасва, без да пипам газ, скорости нищо, работа на място. После пали по-трудно и докато загрее е проблем, няма и много мощност. От много време се усещаше едно придърпване на двигателя повече на бензин, почти не на газ. Та вчера след като за пореден път при подгряване на двигателя се показа проблема, тръгнах и след 100 метра изгасна пак. Тръгнах да паля с мялко повече газ и нещо гръмна /казвам нещо защото нямам идея какво е, сниомал съм го на приложените снимки/. Моля кажете какво е това, каква може да е причината да гръмне и къде да ремонтирам колата в София?
Имам проблем и със левия стоп - не свети изобщо отскоро, като натисна спирачката леко засветва мигач на ляво лампата на таблото а при изключване от клуча и настъпана спирачка /да светят стоповете/ сякаш се чува като изскрене при волана. Куплунга отзад на стопа е добре свързан.

Голф 3 96-та 1.6i - нещо гръмна
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 96-та 1.6i - нещо гръмна
Не съм много запознат с този мотор! Мисля, че е отдушника за маслените пари!
А относно за стоповете, трябва да смениш една букса на левия стоп в багажника, или да промениш мястото на масата и ще се оправи!
А относно за стоповете, трябва да смениш една букса на левия стоп в багажника, или да промениш мястото на масата и ще се оправи!
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Re: Голф 3 96-та 1.6i - нещо гръмна
peac_h1, погледни тази тема: viewtopic.php?f=5&t=354968 и по-точно 2-рия ми пост.
п.с. И колега, за да ти гръмне филтъра, значи има причина. Гледам и ти си като мен: АЕК с обикн. у-ба. Прегледай внимателно запалителната с-ма, възд. филтър (сменяй на 4-5к км) и много внимателно центровката на газта! Дано всичко да ти е наред и да си случил на лоша газ!
п.с. И колега, за да ти гръмне филтъра, значи има причина. Гледам и ти си като мен: АЕК с обикн. у-ба. Прегледай внимателно запалителната с-ма, възд. филтър (сменяй на 4-5к км) и много внимателно центровката на газта! Дано всичко да ти е наред и да си случил на лоша газ!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”