ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

Мнениеот ItsoVT » Вто 14 ное 2006 15:02

Всичко е в заглавието колеги ако някой го види или го е виждал нека да помогне :arrow:
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=140192.0

БЛАГОДАРЯ ВИ че я направихте важна!

това е пост от майката в темата :
Емилиян е моят син. Излязъл е на 11.6. вечерта от къщи във Велико Търново и е казал на брат си, че отива на купон. Но до сега не се намери къде е бил този купон и кой още е бил там. От 14 юли е даден за регионално издирване, а десет дни по-късно и за национално. Но това означава само, че паспортната му снимка е пратена по РДВР-тата. Публикуваха снимката му в няколко вестника, беше показан и по няколко телевизии, но разбрах, че малко хора гледат телевизия, а и твърде голяма случайност е да се разпознае от телевизията. Насочиха ни към Бургас, където някои го разпознаха. И все пак никакъв положителен резултат. Полицейското издирване е мудно и безрезултатно. Единствената надежда е, че още е жив.
Това го е написала майка му.
mod edit: DragoGT

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 14 ное 2006 15:14

Направо да сложим снимките да се виждат...

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 14 ное 2006 15:20

Даите малко повече информация ако имате от някъде.. къде са го видяли в бургас .. в какво състояние е бил и такива работи .. да знам за какво да се оглеждам като излизам... В бургас попринцип скрито покрито няма.. нищо неможе да се скрие така че да неможе да се намери.. Къде са го видяли в бс и така нататъка

Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ItsoVT » Вто 14 ное 2006 15:22

Vizor написа:Даите малко повече информация ако имате от някъде.. къде са го видяли в бургас .. в какво състояние е бил и такива работи .. да знам за какво да се оглеждам като излизам... В бургас попринцип скрито покрито няма.. нищо неможе да се скрие така че да неможе да се намери.. Къде са го видяли в бс и така нататъка

прегледай линка помолиха ме да го пусна във форума и аз не съм още запознат напълно :!: :arrow:

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Вто 14 ное 2006 15:56

аз едно не мога да разбера, момчето е изчезнало преди 6 месеца, това не е ли доста време. те кога са започнали да го търсят, ония ден.

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

Мнениеот Roberta » Вто 14 ное 2006 16:09

itsovt написа:От 14 юли е даден за регионално издирване, а десет дни по-късно и за национално.

Потребителски аватар
Mackata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Хм...

Мнениеот Mackata » Чет 16 ное 2006 10:39

Майката да каже нещо повече.
От Бургас съм.
Административен директор съм на четири медии в Бургас.
Телевизия "Канал 0"
Радио "Мая" 103,9 FM
Списание "Вирджиния"
Вестник "Компас"
Да каже има ли проблеми с наркотици, хазарт, кражби, проблеми някакви семейни.
Да се стесни кръга на търсене.
Да ми прати хубава последна снимка на момчето да го пусна във вестника и в онлайн вестника.
http://www.kompasbg.com/
С каквото мога ще помогна.

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Чет 16 ное 2006 19:34

Чест прави на такива колеги които помагат с каквото могат,дано има ефект и вече не е късно! :bowdown :bowdown :bowdown

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 18 ное 2006 1:45

Добре а защо не са го потърсили 3 дни поне по телефон, а са се сетили чак на 14 да го пускат за регинално при положение че изчезнал човек се пуска след 24 часа, а Търново все пак е малък град и не може никои да не знае какво е правил тоя човек 3 дни! А защо никои не го е пуснал направо за национално издирване? И как се е озовал чак в Бургас при положение че това не е предмет, а отговорен за действията си човек, да го завлачиш насила до чак там? :roll: :? :( И да не се обди 6 месеца при положение че са го виждали хора(предполагам не окован във вериги и пистлет на челото) а да се разхожда? Все пак това са въпроси които родителите трябва да си задават. :cry: :confused

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Съб 18 ное 2006 15:38

Искренно много се надявам да се разреши случея но не вярвам ,че някой от нас или друг от форум може да помогне :roll: ,просто в днешно време с тоя угрижен и забързан начин на живот и Хитлер да видиш на улицата няма да го забележиш и ще го отминеш ,камоли едно напълно обикновенно момче.В такива случеи само навременната работат на следователите и може би частен дедектив може да помогне.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”