musura написа:bufka, има конектор - PC Speaker на дъното - някъде около конекторите за "Power Button" и "Reset". Ако CPU-то тръгва, би трябвало този PC Speaker да пиука разни сигнали, примерно, ако дъното се оплаква от памет - три дълги бипвания.
Иначе, не ми е останало време да прочета нещо за твоето дъно, но виж някъде дали има джъмпери за нафласяне на FSB. Ако има- нагласи ги на 100MHz ръчно, защото се сещам за доста сънни платки, които имат два режима - "Auto" и "100MHz" - с други думи, ако слагаш Duron или по-стар Athlon до 1200+ те са на 100МГх шина и това FSB трябва да се нагалси на ръка, защото иначе дъното няма да запали.
начи не намирам тоя спийкър...но нз, пробвах с дурон 1Гхз на 100ФСБ както ти ми каза - ни вопъл ни стон. Единственото което мисля още да тествам - проверка дали по кабела за П4 конектора тече ток, взех един мултицет, ама го гледам като индианец, толко много стойности и чудесии. Ако някой може да ми обясни как се работи с тва животно...
ПС. Начи сложих мултицета да мери постоянно напрежение, при 2000m извади стойност на дисплей-а 002. Я давайте сега мнения правилно ли съм го премерил...при 200m извади стойност 1.5