Vlad777 написа:Каспър написа:...
Може ли да ми сметнеш ако искам да гледам цифрова ТВ и HD канали на 3 телевизора в апартамента колко ще плащам?
Мога да ти сметна. Ще плащаш 26 лв. за IPTV + нет, защото всеки допълнителен приемник струва 2.4 лв. отгоре. Това е при положение, че искаш да гледаш различни програми по едно и също време на различните телевизори, защото аз често гледам само една програма на два телевизора (кухня и стая) и използвам само един приемник. Освен това ти гледаш просто цифрова телевизия, не интерактивна телевизия. Правиш разлика, нали

На мен лично ми е много по-удобно да използвам фунциите на този вид телевизия, а не да се нервирам че съм изпуснал предаване или да не знам какво и кога следва. Приемника също ме улеснява като ми дава възможност да си гледам филми от флашка на иначе стария ми телевизор. Ти гледаш на нов телевизор и приемник не ти е необходим, но не всички имаме нови телевизори с цифрови тунери и usb-та във всички стаи. Така, че нека не сравняваме простата цифрова телевизия на която ти се радваш с възможностите които предлага интерактивната такава. Рутера също ми върши отлична работа. Описания от теб пакет не го виждам в сайта на нет 1 и затова не знам дали тези сметки които правиш са актуални към днешна дата за нови абонати.
Хайде сега ти ми сметни, ако искам интерактивна телевизия за три телевизора + нет + рутер + инсталация + антивирус колко ще платя по сегашните цени на Нет 1 ?
Я да видим за най-евтиния план: три приемника х90 лв. + рутер 40 лв. + инсталация 10 лв. Прекрасна сума нали

, ха сега раздели тази сума на месеци и я прибави към "по-ниската" месечна такса и пак ми кажи че съм се преебал и че при виваком е по-скъпо
Що се отнася за програмния пакет на виваком не ме вълнува никак, че ги няма цитираните от теб програми защото аз гледам само няколко програми и тях ги има.
Както забелязваш има доста условности в избора на телевизия и/или нет, приемници, рутери, инсталация и т.н. и затова не е никак мъдро да се правят крайни заключения на кой му е най-голям.
Важно е колегата какво точно търси. Дали му трябва просто цифрова телевизия или интерактивна такава; какви и колко програми освен TLC иска да има; дали и колко бърз нет иска да има; на колко телевизора ще гледа; дали иска да си закупи оборудването и да си плати инстала или предпочита да ползва безплатно оборудване, инстал, антивирус; дали ще се обвързва с договор и колко дълъг ще бъде той; каква месечна такса може да плаща и т.н. Едва когато тези неща станат ясни можем да конкретизираме кой според нас е най-удачния вариант в неговия случай, защото всеки един от гореизброените фактори накланя везните в полза на различните оператори.
Иначе за честитката - не се чувствам никак преебан да ти кажа, даже напротив

Доволен съм, че съм избрал подходяща за мен услуга на приятна цена