Търся да наема необзаведен апартамент в квартал Люлин, София

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Student_pravo
Автомобил:
Двигател:

Re: Търся да наема необзаведен апартамент в квартал Люлин, София

Мнениеот Student_pravo » Пон 21 яну 2013 14:11

lou написа:Но в началото на темата казваш че няма да развъждаш а после .. на всяка котка и трябвало определено пространсто само потвърждаваш думите на колегите.

Това че знам колко място й трябва по принцип, не означава че неминуемо ще развъждам. Чул съм от познат.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пон 21 яну 2013 14:11

И ся ко стана, ко излезе?
Нито си успешен студент по право, нито преуспяващ куче-котко-развъдник, мммм? mhihi

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Пон 21 яну 2013 14:20

Модове няма ли? :roll:

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Пон 21 яну 2013 14:22

И пак нищо не ти се разбира .. последно хотел за домашни любимци ли ще правиш или ще ги отглеждаш за спорта (без търговска цел)? Защото това си цитирал в закона..

Потребителски аватар
Student_pravo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Student_pravo » Пон 21 яну 2013 14:32

Това дали съм успешен студент по право оценяват преподавателите и то доста обективно. Всеки който си е направил труда да прочете всички мнения до момента ще види че директни отговори на въпросите си не получавам, въпреки добрите аргументи. Някои хора се чудят как да се завъртят и да атакуват, но нито могат да тълкуват закона, нито да възприемат смисъла му. Затова, с оглед ограничените способности за разбиране и тълкуване на написаното от някои хора, ще внеса малко яснота.

1. Законът за защита на животните защитава правата на всички животни, без значение целта с която се гледат.

2. Независимо дали живея вкъщи или развъждам, изискването за квадратните метри е налице винаги

3. Въпреки че не развъждам, какво пречи като съвестен гражданин и юрист да знам изискванията на закона?

4. Кой е казал че осигурената хигиена не е достатъчна и няма човек, който да я съблюдава?

5. Състоянието се следи от ветеринар, който ги обезпаразитява, издава паспорти, чипира /макар че не е задължително чипирането/, ваксинира, обезпаразитява

6. Няма такса за КОТКА на територията на никоя община за момета, има само ПРЕДЛОЖЕНИЕ да се въведе във Варна

7. В темата се визират само КОТКИ и никакви КУЧЕТА

8. Регистрираните развъдници къде държат котките си? - Направете си труда да проверите - няколко от тях са в блокове в частни домове, жилищни сгради.

9. Това което е цитирано за жилищните сгради, освен че се отнася за КУЧЕТА, които не са обект на настоящата дискусия, се отнася и за ХОТЕЛИТЕ, приютите и местата за дресиране на последните. Кое от изброените имам аз?

10. Никой не може да ми забрани да си наема квартира и да гледам в нея един или няколко домашни любимци. Може рядко да се мяркам там, защото често пътувам, а мой познат да поддържа адекватна хигиена.

11. Някои хора гледат тарантули, питони и какво ли още не - все още го правят и никой не ги е санкционирал.

12. Гледането на животни в настоящия случай не е с ТЪРГОВСКА ЦЕЛ

13. Кой преследва неправителствените организации, които прибират от улицата безстопанствени животни с глисти и тении и други сериозни болести и ги прибират у дома си? С какво една котка взета от контейнера е по-безопасна от друга, която е преминала пълния набор от медицински прегледи?

14. Има дори хотели за гледане на животни, парите от които се дават за благотворителност /странична информация/

Потребителски аватар
Student_pravo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Student_pravo » Пон 21 яну 2013 14:36

lou написа:И пак нищо не ти се разбира .. последно хотел за домашни любимци ли ще правиш или ще ги отглеждаш за спорта (без търговска цел)? Защото това си цитирал в закона..

Някои хора имат по-ограничена способност за тълкуване и възприятия. Не се сърдя. Подчертал съм че целта е НЕТЪРГОВСКА.

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Пон 21 яну 2013 14:43

Ахаааа, понеже е нетърговска, ще гледаш 10 котки и ще плащаш наем на жилище mhihi
Стига се обяснява като "eмблема на Рено" (а.к.а. една дума с п...), ясно стана на всички, а сега само се излагаш вече. Вземи си признай като мъж или пък не си признавай, а просто помоли да ти изтрият темата. Което и от двете да направиш, пак ще е по-добре от това да се правиш на полу-градски тарикат...

Потребителски аватар
Student_pravo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Student_pravo » Пон 21 яну 2013 14:46

Аааа, май вече падате по гръб и не можете да извадите аргументи и ме карате да признавам разни неизвестни ми неща :) Знаете ли че според българското наказателно право /това няма общо в случая/, самопризнанието не е достатъчно основание за осъждане на дадено лице?

Време беше да включите и столичните си комплекси, от рода на провинция-София, полугражданин и натурален селянин. Те винаги идват на помощ, когато другите методи се изчерпат.

Какво да признавам и какво съм ДЛЪЖЕН да признавам? Пред кого? Защо?

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 21 яну 2013 14:49

hidalgo написа:Модове няма ли? :roll:

има, има
Заключвам темата не защото е безинтересна а поради това, че автора промени текстовете в мненията си.
От тук насетне само тези, които са следили темата знаят за какво иде реч. За останалите няма никакъв смисъл.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”