Дрънчене на пружина ......май.Проблема е решен!!!
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Дрънчене на пружина ......май.Проблема е решен!!!
Пак аз колеги.
От време на време като спра колата пред нас,а това означава десните колела на тротоара,като слизам се чува едно странно дрънчене отпред в дясно.Все едно пружината нещо се намества.А днес като се връщах от работа(колата цялата беше замръзнала)както карах изведнъж почна да ми носи вляво.Слязах погледнах гумите....нищо!Завих в пресечката надясно отпред пак познатото издрънчаване и колата се оправи,вече не носеше вляво.
Супер тъпо.Какво може да е, и дали е опасно,защото все пак си е предно колело,пък си возя бебока почти всеки ден,и не ми се иска да стане някой сакатлък.Някаква идея?
Последна промяна от Plumber на Пон 29 яну 2007 16:22, променено общо 1 път.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
тръба написа:Този проблем не е за подценяване!Удря ли на метал,спирай колата и ремонт!
П.С.Лятото бях във Варна.Морето-:piss ,града-
![]()
Бе той и града е
ама тва е друга тема на разговор - georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
faf4o написа:тръба написа:Този проблем не е за подценяване!Удря ли на метал,спирай колата и ремонт!
П.С.Лятото бях във Варна.Морето-:piss ,града-
![]()
Бе той и града еама тва е друга тема на разговор
Сега ме интересува дрънченето отпред в дясно.Ми то спря
Обаче спирането на дрънченето съвпадна с изгубването на таса.Странна работа.Дали може да е някой болт да е изъхнал,да играе и да запича някъде и после като сляза от тротоара да се намества?Айде бе!Де са специалистите.Ще ви пратя бира с колет
Пиши ми на ЛС,може да се разберем да я видя
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Тъй...Да продължа с темата.Говорих с предишния собственик водил я колата за тва дрънчене и му казали че имало някаква пластмаса на амортисъора,която се е счупила и от там било това дрънчене.Не ми го беше правило около месец тоя номер до вчера.Обаче ми се струва,че има нещо недобре.Сякаш ми бие волана,като от крива джанта обаче като засиля не бие по бързо ами си е на равни интервали,но с тез дупки по пътищата не мога да кажа със сигурност дали е така.Някакви идеи?Питам колеги понеже не мога да се освободя от работа и да отида да я видят,пък се притеснявам да не е нещо сериозно.И другото което ми се струвва е че някой път по трудно се движи волана надясно.Той колегата georgipass предложи да я види ама като работя в Освиенцим 
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: