Германска гавра-филмче за България

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Voodoo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Германска гавра-филмче за България

Мнениеот Voodoo » Съб 18 ное 2006 14:21

http://www.youtube.com/watch?v=wUvA3gLsSC4

Търсих да видя дали е пускано и преди,но не намерих такъв линк.За тези,които не разбират немски е достатъчно да видят снимките и поставените български имена под тях,за да добият представа за какво иде реч.
С риск да си навлека модераторски предупреждения мога да кажа само,че руснаците са оставили прекалено много живи през 45год :evil:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Съб 18 ное 2006 14:46

Не сме им останали длъжни споко :wink:

http://vbox7.com/play:5f0e8dcf

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Съб 18 ное 2006 14:55

Huizel написа:Не сме им останали длъжни споко :wink:

http://vbox7.com/play:5f0e8dcf

Това ме разби mhihi

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Съб 18 ное 2006 16:16

Лудииии това за Германия филче много ме изкефи особено за поляците. Ама и немското не е лошо с тая разлика че немците са свикнали да им се подиграва целия свят а ние малко повечко се палим.....ма то така и трябва.

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Нед 19 ное 2006 2:42

И все пак немците,...... караме техните автомобили.Гордеем се с тях.Да не ставаме дребнави! :wink:

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Нед 19 ное 2006 3:18

Huizel написа:И все пак немците,...... караме техните автомобили.Гордеем се с тях.Да не ставаме дребнави! :wink:

Аааа недей така! Национална гордост требва да има ....само да не се прекалява де. Добре е че колегата се възмущава от филмчето въпреки че на практика е съвсем безобидно. Колата си е кола.....историята си е история. Само да сомена на колегата който се нерви на филмчето че постоянно по ми се случва немци да ми казват "Искам да бъда българин!" (въобще не се ебавам)

Лошото е друго. Лошото е че изобщо не знаят ни
що за БГ. Една Узбекистанка (по националност Таджакистанка) ме питаше дали говорим на турски или на руски щото мислела че говориме на турски ма пишеме с руската азбука :lol: лудница....добре че не бехме пияни че може от такива въпроси да отнесе боя от некой новоизлюпил се "патриот" :lol: :lol: :lol: А и всички мислят че светът е взел кирилицата от Русия .....но аз винаги излизам с довода че по тая логика англичаните са взели езика си от USA и те млъкват :patriot :patriot :patriot

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Нед 19 ное 2006 6:54

Brezel написа:
Huizel написа:И все пак немците,...... караме техните автомобили.Гордеем се с тях.Да не ставаме дребнави! :wink:

Аааа недей така! Национална гордост требва да има ....само да не се прекалява де. Добре е че колегата се възмущава от филмчето въпреки че на практика е съвсем безобидно. Колата си е кола.....историята си е история. Само да сомена на колегата който се нерви на филмчето че постоянно по ми се случва немци да ми казват "Искам да бъда българин!" (въобще не се ебавам)

Лошото е друго. Лошото е че изобщо не знаят ни
що за БГ. Една Узбекистанка (по националност Таджакистанка) ме питаше дали говорим на турски или на руски щото мислела че говориме на турски ма пишеме с руската азбука :lol: лудница....добре че не бехме пияни че може от такива въпроси да отнесе боя от некой новоизлюпил се "патриот" :lol: :lol: :lol: А и всички мислят че светът е взел кирилицата от Русия .....но аз винаги излизам с довода че по тая логика англичаните са взели езика си от USA и те млъкват :patriot :patriot :patriot

Срамота!,"говориме на руски ама пишеме с руската азбука".......Бляффф изглежда съм проЗд кат тупан ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”