Голям проблем с жило на километраж Golf 2 1.6PN
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Голям проблем с жило на километраж Golf 2 1.6PN
Колеги,стана беля.Километража ми спря да работи.Дотук добре-викам жило.Свалям таблото,свалям жилото-гледам-долу главата на жилото я няма,съответно е останала в скоростната кутия.Какво правим в такъв случай?Не ми се сваля цяла кутия заради едно керливо жило 

Последна промяна от toshara на Вто 22 яну 2013 19:52, променено общо 1 път.
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Re: Голям проблем с жило на километраж
в кутията има магнит, а главата е метална. Сменяй жилото и карай спокойно.
- toshara
Re: Голям проблем с жило на километраж
Дано да е така....А ако е останало на мястото си,тоест там,където влиза,как ще го извадя 

- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Re: Голям проблем с жило на километраж Golf 2 1.6PN
ако е така извади го с червяка.
- toshara
След малко ще го видя,то и главата не мога да си събера там,за да погледна вътре 

- toshara
Taка-малко развитие.
След 2 часово борене изкарах зъбната пластмаска(забравих точно името,като видя на кутийката ще кажа наименованието),в която влиза жилото-беше изпаднала в скоростната кутия,и с пръсти,пинсети и т.н. бърках в дупка колкото палеца ми.
Купих жило-16лв,тази зъбната пластмаска-6лв от близкия магазин за авточасти,взех го,в нас гледам-вносител Евро 07...Малко ми стана кофти,но викам си-едва ли ще има проблем.
Слагам всичко с мноооого зор-докато наместя тази пластмаска в скоростната кутия през мишата дупка,паля тръгвам-ВИЕ КАТО РАЗГОНЕНА КУЧКА...Викам е ся си е**** м*****.Вадя жилото от километража-наблъсках го с гъсто масло и сложих малко грес,затихна но пак вие...Надявам се след известно каране да се разработи,да си изстърже там каквото стърже и да спре.
Кофтито е,че 99% от авточастите в града ми ги внасят Евро 07...Но някой път като се наложи по спешност прибягвам да купувам,иначе-или интернет,или доказал се магазин във Варна например.
След 2 часово борене изкарах зъбната пластмаска(забравих точно името,като видя на кутийката ще кажа наименованието),в която влиза жилото-беше изпаднала в скоростната кутия,и с пръсти,пинсети и т.н. бърках в дупка колкото палеца ми.
Купих жило-16лв,тази зъбната пластмаска-6лв от близкия магазин за авточасти,взех го,в нас гледам-вносител Евро 07...Малко ми стана кофти,но викам си-едва ли ще има проблем.
Слагам всичко с мноооого зор-докато наместя тази пластмаска в скоростната кутия през мишата дупка,паля тръгвам-ВИЕ КАТО РАЗГОНЕНА КУЧКА...Викам е ся си е**** м*****.Вадя жилото от километража-наблъсках го с гъсто масло и сложих малко грес,затихна но пак вие...Надявам се след известно каране да се разработи,да си изстърже там каквото стърже и да спре.
Кофтито е,че 99% от авточастите в града ми ги внасят Евро 07...Но някой път като се наложи по спешност прибягвам да купувам,иначе-или интернет,или доказал се магазин във Варна например.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”