Влади,мигачите са кристални,но самата крушка е оранжева и се отразява на рефлектора и затова има визуална измама.Но принципно няма да се разсърдя ако си решил да ми пуснеш една пратка за Русе,без наложен платеж.И като се видим ще видиш как са застанали.
Ии верно ли са оранжеви Отиваш в авто + или бош да ти одерът кожичката за osram diadem и си готов, има и филипски такива ама са още по скъпи Има ги по магазините за авточасти нещо около 20лв бяха.
bbboiko2004 написа:Развитието на колата много ми харесва, но това карбоново фолио на голям семеен седан ама хич не ми се връзва...
Докато има неграмотни работници,които нямат никаква представа за разреждане на безконтактна химия,нещата ще са в този вид.Съжалявам но.....има и плюсове 2 година нямам забележки по предния капак,камъни,луга,сол всички знаем зимните неволи.
Разбирам те много добре, всяка пролет на другата ми кола, боядисвам предната броня и капака заради камъчета... Сега се оглеждам за защитно, прозрачно фолио, което се слага върху колата и точно това му е функцията да защитава от камъчета, клони и разни такива вредители.