Съгласен съм, за съжаление друга алтернатива при мен няма.stefarata написа:velinsl написа:Все пак аз питам за компютър, за сега стационарен. Дай Боже скоро и лаптоп, ако не свърши света!
От телефона пиша тук от 1 Декември, голяма мъка е да разчитам само на нета от телефон, имам от около месец Май. Всичко се прави доста по-сложно.
Питам конкретно за "флашките".
не ти трябва освен ако нямаш друга алтернатива
3G интернет
Re: 3G интернет
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Има ли вече 4G достъп или това си остана само за фирмите... 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
StS написа:Има ли вече 4G достъп или това си остана само за фирмите...
То и да има,трябва и апарата да поддържа

Малко са хората,които са си взели апарат с LTE

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Някой би ли споделил на глобул интернета през мобилен телефон как е?
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Където го има е добре
Особено ако си на United тарифите и ти свършат мегабайтите на макс скорост.

nurv написа:Където го има е добреОсобено ако си на United тарифите и ти свършат мегабайтите на макс скорост.
Чета в нета, че когато и където го има е добре, но било голяма рядкост.
- nurv
Извън градовете е много зле, но в градски условия е добре. Примерно дори на Рибарица беше с много добра скорост. Определено не е с най-доброто покритие, но се ядва 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
От скоро имам една флашка на Вива,да прочетеш нещо в нета става ама това ако трябва да ми е единствената алтернатива за нет ще си оскубя косата колкото е останала и то говорим за високата скорост а ако след изчерпването на лимита падне изобщо не ми се мисли за какво става въпрос
Пък и го слушах оня пендел от фирмата как обясняваше на една жена преди мен как " тези 500 МБ който са на високата скорост никога не съм ги стигал а ползвам нет постоянно..." това е най-наглата лъжа която съм чувал през живота си,не знам ако се ползва на телефон как е положението,но на лаптоп са заминали точно за един ден и то ако четеш само текстове 

- nurv
Аз на телефон правя само от радио по около 6 GB на месец. За Глобул е важно да сте на United тарифа понеже само тя има ограничение на 128kbit/s докато другите са на 64kbit/s след изчерпването на мегабайтите на максимална скорост.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Трафика ми е последен проблем, сценарии да слушам радио през 3G не мога да измисля изобщо. Съгласен съм, че 500мв можеш да употребиш доста бързо, но мисля ще ми е предостатъчно в 99% от случаите. Все пак имам си интернет и в офиса и вкъщи. Оплакват са някои, че губели 3g обхват от глобул извън София, някой даже казваше, че по пътя София Пловдив имало десетки км без какъвто и да е обхват, което ми звучи малко пресилено чак...
- nurv
maxpayne написа:Трафика ми е последен проблем, сценарии да слушам радио през 3G не мога да измисля изобщо.
Например да искаш да слушаш чужди радио станции или пък да нямаш добър FM обхват. Предпочиташ да слушаш смущения или да си пуснеш потока? Е вярно, ако не ти пречат смущенията и слушаш две български станции не ти трябва.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”