Прикачени файлове:
download/file.php?id=181928&t=1
VW Polo 6N SDI 1998mhm.png [ 451.48 KiB | Прегледано 50 пъти ]
kolegi trqbva mi takuv samo che za benzin do 220 i 7oborota bql na cvqt mnogo shte sum blagodaren pregledah cqlata tema i nikude nqma takuv
Километражи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Километражи
Последна промяна от gr_kanev на Нед 20 яну 2013 13:55, променено общо 1 път.
Причина: К И Р И Л И Ц А ! ! !
Причина: К И Р И Л И Ц А ! ! !
- blaze
- Автомобил: Кораб Майка
- Двигател: AHF BAU
djaiwan написа:Колеги много спешно ми трябвя циферблат за голф 3 обаче ВЕКТОРНО... защото ще го режа на плотер и насякаде ми искат векторно изображение...
Който иска да си векторизира изображенията, ето му сайт за директна обработка онлайн: http://vectormagic.com/home
Kолеги нещо интересно за ВР 32 като това на колегата с карбоновия километраж ?!Или някакви такива други предложения.Имам и въпрос относно стрелките.Как ( откъде ) да си закупя прозрачни стрелки и как да се подкарат.
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Колеги някой може ли да пусне нещо за ТДИ 0-200 и обороти до 5500 като тези белите табла :? Иска ми се нещо изчистено като това :
http://www.golf3forum.de/userpicsup/18463-10191.jpg
Ако някой може да направи тези циферблати ще съм много благодарен
Поздрави
Ако някой може да направи тези циферблати ще съм много благодарен

Поздрави
Здравейте колеги може ли да ми дадете километражи като този карбонения за голф 3 1.4 до 200 км с часовник ще ви бъда много благодарен и ако може някоя инструкция как да си го изкарам и да си го сложа че не сам много запознат с тези работи
благодаря предварително

трябва ми бял циферблат от 20-200.. намерих няколко, но не са в реални размери моля ако някой го има да ми прати.. оборотомера и останалите ги имам.. 

- anatoli128
- Автомобил: MKIII T7847KT
- Двигател: ABS
- Контакти:
ceferson написа:трябва ми бял циферблат от 20-200.. намерих няколко, но не са в реални размери моля ако някой го има да ми прати.. оборотомера и останалите ги имам..
Не мисля че е проблем.В рекламната агенция казваш размерите(диаметъра) и ти го отпечатват.На мен ми взеха 2 лева за самозалепваща се гланциарана хартия.
пп.Не помня размерите,но в началните страници ги имаше размерите.
- blaze
MaRtiNsKi написа:Колеги някой може ли да пусне нещо за ТДИ 0-200 и обороти до 5500 като тези белите табла :? Иска ми се нещо изчистено като това :
Ако някой може да направи тези циферблати ще съм много благодарен![]()
Поздрави
Заповядай колега. темата се разводнииии много! Много!

Ето и мостри на последните няколко, които направих, включват и моделите искани по-горе.
0-220км/ч 5000об/мин Ибиза 6к1,Г3,поло,Венто,Кордоба

0-200км/ч 7000об/мин Ибиза 6к1,Г3,поло,Венто,Кордоба

И малко свободни глезотии...

РЕАЛНИ РАЗМЕРИ и всякакви подобни неща....е помогнете си малко! Има Гугъл има книги има програми, а има и хора в рекламните къщи, които не работят за кеф като мен, така че.... забравете идеяте сваляне, десен бутон , принт и съм готов! НЕ става.
Работя по още няколко моделчета, разбира се се моткам защото все пак аз не бързам и ги правя за ваше удоволствие. Айде до скоро :)
- blaze
ceferson написа:някой може ли да ми го направи от 20-200??
http://ciferblats.hit.bg/white_ciferblat.pdf
Ако това не ти хареса....мооооже и стоков да направя

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте и от мен. Търсейки друго нещо, случайно попаднах на тази тема. Да си призная прочетох първите 5-6 стр. и последната и ме заинтигува ваща упоритост да подобрявате фирмени решения -което аз правя доста често, но не винаги успешно, защото не се консултирам с форумите, но съм решен да поправя тази грешка. Та значи видях разработките на колегата blaze. До колкото виждам, някой от тях са с неонови бои, та във връзка със това ще ви кажа, че осветяването на неоновата боя със ултравиолетова светлина(устройства за откриване на фалшиви пари) води до ефекта на светещи табла, а ако боядисаме и стрелката с такъв спрей тя също ще светне. Най-лесно ще се обедите в това като осветите таблото си с такова фенерче, тогава оранжевите чертички направо светват, а това че таблото леко синее, може почти да се избегне, като се намали силата на светени.
Ако някой друг преди мен е описал такъв ефект, моля да ме извините за спама....
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
А някой да може да удари едно рамо за Г3 0-240 до 7000рпм,с борд
- blaze
Милен Минков написа:Здравейте и от мен. Търсейки друго нещо, случайно попаднах на тази тема. Да си призная прочетох първите 5-6 стр. и последната и ме заинтигува ваща упоритост да подобрявате фирмени решения -което аз правя доста често, но не винаги успешно, защото не се консултирам с форумите, но съм решен да поправя тази грешка. Та значи видях разработките на колегата blaze. До колкото виждам, някой от тях са с неонови бои, та във връзка със това ще ви кажа, че осветяването на неоновата боя със ултравиолетова светлина(устройства за откриване на фалшиви пари) води до ефекта на светещи табла, а ако боядисаме и стрелката с такъв спрей тя също ще светне. Най-лесно ще се обедите в това като осветите таблото си с такова фенерче, тогава оранжевите чертички направо светват, а това че таблото леко синее, може почти да се избегне, като се намали силата на светени.
Ами не знам дали могат да принтират колегите с неонови но, но ефекта е добър, аз съм правил на ръка!
Идеите са много! Има много над какво да се импровизира по колите ни!
- izcrazy
- Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
- Двигател: AAZ
Може ли да ми кажете с коя програма ги правите тези километражи :).Ако е написана моля да бъда извинен
Поздрави
Поздрави