Въпрос за такса Подготовка ПП при неправилно паркиране

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kingto
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за такса Подготовка ПП при неправилно паркиране

Мнениеот kingto » Сря 23 яну 2013 19:09

Здравейте колеги.

Преди малко щяха да ми вдигнат колата поради неправилно паркиране. Не оспорвам, че бях спрял на непозволено за това място, но не приемам таксата от 15 лв, която трябваше да заплатя, защото ми бяха поставили само една, повтарям само една, от четирите скоби за вдигане на автомобила. Някой сблъсквал ли се е с този проблем, понеже искам да я обжалвам и не е толкова за 15 лв. колкото за принципа, че тези 15 лв си ги взимат просто така като подарък към глобата, която ще заплатя. В тази връзка открих и следната статия: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1710195

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за такса Подготовка ПП при неправилно паркиране

Мнениеот Stivi » Сря 23 яну 2013 21:38

Щом камиона е спрял и служебното лице е установило нарушението даже и да не са почнали нищо да слагат си гориш ! Питаш ли ме мен като бях на 5 метра от колата и видях как спира паяка а нямах 15лв в мен и им предлагах да им дам всичките си документи и след 5мин да си платя на паркинга им ама не се съгласиха и я вдигнаха,не съм вярвал че мога да псувам толкова разнообразно - за лятото в Поморие става въпрос ! Само че глоба в този случай мисля няма ??

Потребителски аватар
pepi_iliev
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 2000
Двигател: AGR

Мнениеот pepi_iliev » Сря 23 яну 2013 21:51

Ти се радвай, че си минал с 15 лв. Щом сложат даже 1 от скобите вече си вътре с 60лв (таксата за "извозването") и отделно глобата. :)

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Чет 24 яну 2013 19:17

Ооо преди 2 год. колегата yoan4o го бяха хванали в Созопол така .. и му взеха 25лв. без да му слагат скоби и т.н. така че пак с малко си минал :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”