Искам просто да предопредя хората за дефекти по колата който не ги казват продавачите. И е голяма набутка да се ходи да се гледа колата. Първо и искат 2800 лева. Казват че е 89 година, но на пепелника отзад пише 86!. Блока и е сменян и казват че е над 126 коня. Задната бензинова помпа и вие на умряло. Онази машинка за ниските обороти е за смяна щото прекъсва на ниските обороти. А на въпроса зададен от мен към продавача, не ти ли пречи че прекъсва, той вика че бил свикнал. КОлата е пълна гробница, карат е с бензин 92! Оборотомера и скоростомера отчитат съвсем други скорости:) Казват че им гори 8-9 градско, а аз като седнах зад вола и видях на компютърчето , че показа 13 на 100! Питам ги, абе тука показва 13 а вие че била 8-9! И най-голямата простотия беше , че това не е било вярно и че бил някъв моментен разход на светофар или нещо такова:) Пича с който бяхме, установи, че на тази кола са и били правили няколко байпаса и не се знае колко може да искара тази кола. Тампона предният на двигателя е обикновен гумен , а не маслен. Боядисана на е с акрилна боя и си личат капки по колата и е почнала да пада.
Всичко беше по шарено и цветущо но не мога да ви го напиша всичкото с лафовете който пускаха продавачите. Бих препоръчал на всеки да иде да се посмее малко, но малко цената не си заслужава щото тоя Ловеч не е близо от Пловдив.
Тъй като ме набутаха с много пари само за да им гледам гробницата, затова реших да напиша и тук тема. Лично аз съм коректен , щото като си продавах самарата нямаше лъжи и измами и очаквах същото към мен. Купих си VW Scirroco 2 89г. 1,6 75 коня. От Весо от софия. Като го снимам ще ви го покажа.