DRL-a не е с решетките,аз си го напасвах сам.Това са някакви диоди реплика на светлините за Q7 и са дълги 30см и пасват перфектно в решетките.А това над лявата духалка е дисплея на парктроника.По принцип смятах да го сложа върху пластмасата покриваща волана,но ме домързя да свалям всички пластмаси отдолу за да прекарам кабела и временно го сложих там-и така вече половин година .
Нямам,амортисьорите се оказаха прекалено слаби за багажника на Голфа и не могат да преодолеят първоначалната тежест.С малко помощ после се вдига,ама не става за автоматично отваряне.С този проект само се набутах финансово за скъпите амортисьори и за изхвърлячите от Сироко.
Да се похваля с новата си придобивка.Отдавна исках такава,но все не можех да намеря с 5 скорости и ето че я открих в продавалника .Да му се ненадява човек на този сайт какви неща изкачат там за продан!
Ще потърся една друга пластмаса,която да преправя,а моята ще стои за резерва,ако нещо окепазя нещата.Ще ми липсва само осветлението,че на топката от ТТ няма откъде да прекарам жиците за диодите .