Уча в държавен университет 3-ти курс, специалист съм и през 2007-ма г. завършвам. Преди 5 дена получавам известие от военните да се явя на БЦЖ и флурограф (незнам дали така се пишат)... до тук всичко изглежда нормално, НО като се замислих последните влизащи в родната армия ''по задължение'' ще са юли 2007... моят държавен изпит е края на септември началото на октомври 2007-ма година, което ще рече 3-4 месеца след последната партида на задължително влезли! Тогава какъв е смисъла да се занимават с мене предвид, че аз на 100% няма да влизам в казармата, или ако влизам това ще е доброволно.
Или иначе казано в моят случай тези прегледи и цялата формалност е меко казано МАЛОУМНА и БЕЗСМИСЛЕНА !
Още повече, че сега имаме сумати проекти, курсови работи, протоколи, чертежи и каквото се сетите... главата ми е луднала и нямам никакво време да се занимавам с безсмислените прищявки на военните.
Изобщо няма да им ходя на прегледите. Нито има смисъл, нито имам време.
Просто се чудя как може да има толкова заспала държава... дано наистина след 01.01.2007 нещата започнат поне малко от малко да се оправят !
Благодаря за вниманието.