Голфът е 1.6, пълна инжекция, екстри не е като да има , освен ел. шибидаха.
Така взех колата:

Дълго време го карах така, понеже бях в края на 11ти клас и парите бяха кът ...

След това се сдобих със CD Pioneer 2320UB и елипси JBL GTO Version:

И така пак стоя доста време докато не му взех и решетка без емблема, която обаче не исках да боядисвам в цвета
на колата и е черна.:

След известно време реших да пръсна спирачните апарати и барабаните , тъй като това електриково зелено направо ми бъркаше в мозъка.:

И така колата се караше дълго време, до един прекрасен ден около седмица преди бала ми, когато изведнъж реших, че трябва да е нисък.
 Пружините са 60/40 на амортесиори Bilstein (само че обикновени, а не спортни ...
 Пружините са 60/40 на амортесиори Bilstein (само че обикновени, а не спортни ...   
   ):
 ):
Удоволствието беше огромно(с изключение на спящите полицаи

).
 ). Общо взето това са външните промени по колата.Променена е малко генерацията, с различен интейк (made by me
 )с конусовиден въздушен филтър.Идеи съм имал изключително много, които разбира се не отговарят на
 )с конусовиден въздушен филтър.Идеи съм имал изключително много, които разбира се не отговарят на финансите, а и съм гледал да е възможно по-изчистена, без често срещаните "гъзариики", заради които дори толкова
ненавиждат "голфаджийте"
Лято 2012:

Декември 2012:

И моментното и състояние:

В момента пред мен стои дилемата дали ще мога да намеря късоходови (спортни) амортесиори (само предни)
на някаква по-народна цена или отново Гуфи ще става лодка.

Поздрави,
Любо

дай малко снимки и на салона да му се порадваме малко
 дай малко снимки и на салона да му се порадваме малко 

А по въпроса с окачването ... знам, че койловете са най-добрия вариант , но за момента ще се търсят амортесиори. Ако някой изскочи с някоя народна оферта ще е просто перфектно.
 А по въпроса с окачването ... знам, че койловете са най-добрия вариант , но за момента ще се търсят амортесиори. Ако някой изскочи с някоя народна оферта ще е просто перфектно.  

, иначе благодаря.
 , иначе благодаря.