Кога ще е последното влизане на задължителната военна служба

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Нед 19 ное 2006 18:18

isho написа:Добре ами тогава след като последната партида ще е юли 2007 година, тогава защо на един приятел, който 2007-ма завършва Висшето си образование и чак през месец септември ще му е държавния изпит т.е. 3 месеца СЛЕД последната задължителна партида! А миналата седмица му пращат известие да ходи по прегледи и т.н. :shock Аз ли незацепвам логиката или тия си му пращат известия по инерция ? :shock
Друг е въпроса, че той каза, че няма да им ходи на прегледите...

Ами и мен ме викат да си направя защото такъв им е закона. Военните ми казаха че няма значение дали влизаш или не прегледите трябва да си ги минал иначе ще има глоби. Даде ми здравния картон и ме посъветва да си ги направя за да нямам глоби след това. Ама аз не мисля.

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Нед 19 ное 2006 19:39

аз като ходих октомври да им нося уверението ми казаха, че ноември месец ще получа честитка да ходя на някой прегледи,а останалите ще са след нова година :roll: и като ги попитах защо да ходя на тия прегледи, жената там ми каза,че било добре и това не означава,че ще ме взимат в казарма,но е по-добре да отида доброволно отколкото да ме издирват после. и накрая ми вика: "ти ности бележки,че учиш и не се притеснявай за казармата" :D

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Нед 19 ное 2006 19:52

Slayera написа:аз като ходих октомври да им нося уверението ми казаха, че ноември месец ще получа честитка да ходя на някой прегледи,а останалите ще са след нова година :roll: и като ги попитах защо да ходя на тия прегледи, жената там ми каза,че било добре и това не означава,че ще ме взимат в казарма,но е по-добре да отида доброволно отколкото да ме издирват после. и накрая ми вика: "ти ности бележки,че учиш и не се притеснявай за казармата" :D

а ти кога завършваш?

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Нед 19 ное 2006 21:04

pakumba написа:
Slayera написа:аз като ходих октомври да им нося уверението ми казаха, че ноември месец ще получа честитка да ходя на някой прегледи,а останалите ще са след нова година :roll: и като ги попитах защо да ходя на тия прегледи, жената там ми каза,че било добре и това не означава,че ще ме взимат в казарма,но е по-добре да отида доброволно отколкото да ме издирват после. и накрая ми вика: "ти ности бележки,че учиш и не се притеснявай за казармата" :D

а ти кога завършваш?

Бакалавър - 2007
Магистър - не се знае :lol:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 20 ное 2006 11:21

landwarrior написа:[...изненада :shock честитка да ходя на преглед -аз пратих майка ми :lol:...

На мама синчето, да и е живо и здраво... mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 20 ное 2006 11:42

я всечки поне 18 месеца в казармата
ама ха, няма да ходя, кааак няма да ходиш бре, мен кой ще ме пази, докато спя :lol:

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Пон 20 ное 2006 14:05

Pichaga написа:я всечки поне 18 месеца в казармата
ама ха, няма да ходя, кааак няма да ходиш бре, мен кой ще ме пази, докато спя :lol:

Ти ако чакаш на тая армияяя!! То нас никой не ни напада, щото няма да е "нападение", а "транзитно преминаване"!
50% са тъпи военни от соца, 10% напушени деца и 10% с вишисти и 30% цигани.
Добре, че ще я махнат тая задължителна простотия и ще я направят платена. Който иска да ходи там, да му плащат, да си го гледат и т.н.
Бахти отживелицата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”