Здравейте,
Преди няколко дена както си карах и изведнъж ми огасна мотора. Понеже не съм много навътре в нещата не мога много точно да обясня за какво става въпрос но в крайна сметка се оказа, че не стига ток до впръскването. Първо си мислех, че е от кабела нещо понеже е стара колата, а кабела имаше 1 оголено и усукано място, което изглеждаше съмнително, но след като го оправих се оказа, че и свещите не светят и се оказа, че е бушон. И така сега смених бушона и като завъртя ключа на контакт и започват да ми премигват всичките лампи без да светват напълно и се чува мн бързо щракане ( това дето се чува веднъж попринцип ). Някой имал ли е подобен проблем и знае ли от какво се получава това ?

Golf MK3 1992г. TD - проблем с електрониката
Re: Golf MK3 1992г. TD - проблем с електрониката
Освен клапана за пускане и спиране на горивото има ли други "електроники" по тоя двигател?
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Релета не може да няма,да провери от кое реле щрака,най-вероятно това за свещите.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Клеми акумулатор, калпава маса към блока , "тръгнал" акумулатор, клеморед -конт.ключ. Това ми идва на първо четене........
Manixat написа:... И така сега смених бушона и като завъртя ключа на контакт и започват да ми премигват всичките лампи без да светват напълно и се чува мн бързо щракане ( това дето се чува веднъж попринцип ). Някой имал ли е подобен проблем и знае ли от какво се получава това ?
Да, такъв проблем съм имал при хлабави или окислили клеми на акумулатора, или при тръгнал да умира акумулатор.
Мерси за бързите отговори колеги, точно това беше проблема:
Станно, защото и преди когато съм имал проблеми с тоците пак съм го връзвал така без да ги стягам, дори и при теглене и никога не ми е правил така, но все пак, благодаря отново!genata82 написа:при хлабави или окислили клеми
Върни се в “Дизелови агрегати”